Reklama
Kapr v rajčatové omáčce
Fotogalerie:

Kapr v rajčatové omáčce

Josef Bartušek

Bítovčice

Nejlepší je, když je z vlastního úlovku.

Josef Bartušek, Bítovčice

Ingredience

  • trocha olej
  • 2 cibule
  • 1 rajčatový protlak
  • 2 lžičky sladká mletá paprika
  • 4 porce kapr
  • sůl podle potřeby
  • trocha pepře
  • 3 lžíce bílý jogurt

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme protlak a mletou papriku, podlijeme vodou a rozmícháme.

  2. Přidáme osolené a opepřené porce kapra a dusíme, dokud ryba nezměkne. Hotové maso vyjmeme a do omáčky rozmícháme jogurt. Pak maso vrátíme zpět. Jako přílohu podáváme brambory.

Pošli recept! - Speciál - Česká kuchyně (20.8.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Gratinované brambory

Gratinované brambory

Takhle je dělám, když jsem na chalupě. Jana Morávková, Brno
Zdravě a chutně /21.08.16
Griotka z červené řepy

Griotka z červené řepy

Připrav si sladký domácí likérek.
Eva Fabiánová, Studénka
Zdravě a chutně /08.12.10
Šťáva z řepy, celeru a mrkve

Šťáva z řepy, celeru a mrkve

Vitaminová bomba, která tě postaví na nohy.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /27.02.14
Matjesový salát

Matjesový salát

Je nejen chutný, ale i zdravý a dietní.
Kateřina Vlčková, Dubicko
Zdravě a chutně /17.03.10
Grilované tofu se salátem

Grilované tofu se salátem

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /23.01.19
Noky s řepou a brynzou

Noky s řepou a brynzou

Kateřina Ječná, Vrchlabí

Zdravě a chutně /17.03.20
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu