Reklama
Kapr na dovolené
Fotogalerie:

Kapr na dovolené

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Kapra připravuji na mnoho způsobů.
Petra Stará, Praha

Ingredience

  • 15 g niva
  • 1/2 lžičky tymián
  • olej
  • 2 rajčata
  • 2 lžíce mléko
  • mouka hladká
  • 1 stroužek česnek
  • 400 g kapr
  • 30 g olivy

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

180 Kč

Postup přípravy

  1. Omyté a osušené filety kapra nakrájíme na díly, lehce osolíme a obalíme v hladké mouce. Obalené porce osmažíme na pánvi dozlatova.
  2. Rajčata oloupeme a nakrájíme na kousky, rozkrájíme olivy a omyjeme tymián. V kastrolku smícháme šťávu z citronu, mléko, česnek a sýr, vše zahřejeme, aby se sýr rozpustil. Poté do omáčky přidáme rajčata, olivy a tymián.


Pošli recept! 5/2007 (18.4.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené rybí filé s brokolicí

Zapečené rybí filé s brokolicí

Máte rádi ryby? Vyzkoušejte toto rybí filé s brokolicí. Kristýna Seidlová, Pardubice
Zdravě a chutně /07.09.13
Rybí rolka

Rybí rolka

V zimě mívám více prostoru pro trávení času v kuchyni. Zahrádka spí, a tak si ráda ...
Zdravě a chutně /02.09.08
Křidélka v marinádě se salátem

Křidélka v marinádě se salátem

Na talíř jsem přidala ještě vařenou kukuřici.

Brigita Sováková, Milevsko

Zdravě a chutně /25.06.16
Losos s celerovo-bramborovou kaší

Losos s celerovo-bramborovou kaší

Výhodou lososa je, že v něm není mnoho kostí. Navíc má lahodné masíčko.

Štěpánek ...

Zdravě a chutně /29.01.17
Nákyp s brokolicí

Nákyp s brokolicí

Jednoduchý pokrm, který se dá jíst teplý i studený.

Veronika Marková, Český Těšín

...
Zdravě a chutně /15.03.16
Mahi mahi v rajčatové marinádě

Mahi mahi v rajčatové marinádě

Chuť této ryby se podobá krůtímu masu.

Tereza Dolanská, Havířov

Zdravě a chutně /27.11.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu