Reklama
Kachní játra na žampionech
Fotogalerie:

Kachní játra na žampionech

Božena Kolářová

Pouště
Jsou vynikající s česnekovou topinkou.
Božena Kolářová, Pouště

Ingredience

  • 150 g žampiony
  • 20 g máslo
  • 500 g játra kachní
  • 3 lžíce olej
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1 lžička vegeta

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Žampiony očistíme, nakrájíme je na plátky a osmahneme na másle.
  2. Opraná játra opečeme na oleji, mírně podlijeme vodou, přidáme osmažené žampiony, vegetu, pepř, sůl a ještě chvilku podusíme.
  3. Podáváme s osmaženou topinkou.

    TIP: Na talíři zdobíme jatýrka čerstvou nakrájenou cibulí a sterilovanou kapií.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (22.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuře s lupínky

Kuře s lupínky

Vychutnej si lahodně křupavá sousta. Zuzana Čerlíková, Čechy
Zdravě a chutně /22.01.09
Brokolicová polévka se sýrovými noky

Brokolicová polévka se sýrovými noky

Moje rodina brokolici zrovna nemiluje. Abych ji trochu ‚‚zamaskovala‘‘, vařím ...
Zdravě a chutně /26.03.10
Brokolice se smetanou

Brokolice se smetanou

Voní po bylinkách a česneku a je hned.
Jitka Hrbková, Praha
Zdravě a chutně /21.01.09
Kuře s mrkví a hráškem

Kuře s mrkví a hráškem

Toto jídlo je jednoduché a velmi chutné. Ani po něm neztloustneš.
Kateřina ...
Zdravě a chutně /03.11.08
Kuře na kyselém zelí

Kuře na kyselém zelí

Rychlý a výborný oběd pro milovníky kuřete, zelí a brambor.

Zuzana Kuzníková, Orlová...

Zdravě a chutně /06.09.12
Nakládané sójové maso

Nakládané sójové maso

Posílám recept na výbornou lahůdku ze sójového masa. Díky naložení nepoznáte, že jde...

Zdravě a chutně /19.02.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu