Reklama
Jarní nákyp
Fotogalerie:

Jarní nákyp

Veronika Marková
Veronika Marková
Český Těšín

Nákyp proti jarní únavě. Pro více barev můžete přidat cuketu a žlutou papriku nebo ředkvičky a karotku.

Veronika Marková, Český Těšín

Ingredience

  • 500 g opečené brambory
  • 1/2 hlávkové zelí
  • pórek
  • 1 červená cibule
  • 2 ks mrkev
  • 2 vejce na tvrdo
  • 300 g kuřecí debrecínka
  • 1 žlutá paprika
  • 1 stroužek česnek
  • olej, kousek másla
  • petrželová nať, sůl, pepř
  • 1 kelímek hustý jogurt

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

75 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 V pánvi si opečeme uvařené a osolené brambory, přidáme mrkev, kuřecí debrecínku, papriku a pórek a chvíli orestujeme.
  2. Zvlášť v hrnci krátce podusíme hlávkové zelí a v malém kastrůlku uvaříme vejce na tvrdo.

  3. Pekáč vymažeme máslem, vložíme brambory se zeleninou, hlávkové zelí, vejce nakrájené na kousky a červenou cibuli nakrájenou na měsíčky. Okořeníme, potřeme bílým jogurtem a dáme zapéct do trouby na 180 °C. Podáváme posypané petrželovou natí.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Italská tomatová polévka

Italská tomatová polévka

Výborná rajčatová polévka, na které si pochutná každý milovník rajčat. Veronika ...
Zdravě a chutně /03.01.13
Lehký exotický salát s vejci

Lehký exotický salát s vejci

Jeho chuť tě určitě příjemně překvapí.
Irena Ivanova, Ostrava-Poruba
Zdravě a chutně /15.12.10
Bramborové mrkvánky s tvarohovým dipem

Bramborové mrkvánky s tvarohovým dipem

Zdravější verze klasického bramboráku. Nejlepší jsou ty křupavější, usmažené ...
Zdravě a chutně /17.04.12
Citronový cizrnový koláč

Citronový cizrnový koláč

Ráda zkouším nové recepty i z netradičních surovin. Tento koláč je nejen ...
Zdravě a chutně /19.11.08
Bylinkový kapr s brokolicí

Bylinkový kapr s brokolicí

Skutečná delikatesa z naší oblíbené české ryby. Je mnohem lepší než obyčejný ...
Zdravě a chutně /03.02.11
Polníčkový salát s gorgonzolou

Polníčkový salát s gorgonzolou

Gorgonzolu nenahrazujte nivou, není to pak ono.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /27.08.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu