Reklama
Jarní mísa
Fotogalerie:

Jarní mísa

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Zdravá svačina či večeře.

Aneta Bartušková, 13 let, Bítovčice

Ingredience

  • Dresink:
  • 1 smetana
  • 4 lžíce majonéza
  • trocha soli a pepře
  • 1 lžíce citronová šťáva
  • 1 lžíce cukr krupice
  • Salát:
  • 1 hlávkový salát
  • 2 rajčata
  • 1 kedlubna
  • 2 vejce natvrdo
  • 1 lžíce nasekaná pažitka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Smetanu smícháme s majonézou, trochou soli a pepře, citronovou šťávou a cukrem.
  2. Umytou zeleninu nakrájíme na malé kousky, listy salátu rozdělíme a natrháme. Listy naaranžujeme na talíř, na ně dáme nakrájenou zeleninu, vajíčka a polijeme dresinkem.

Pošli recept! 3/2012 (19.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dušené ředkvičky s tvarůžky

Dušené ředkvičky s tvarůžky

Tahle voňavá pochoutka s pikantní zeleninkou prostě nemá chybu. Ondřej Dráteník, ...
Zdravě a chutně /31.12.12
Zelenina z jedné pánve

Zelenina z jedné pánve

Tuhle typickou letní pochoutku vařím v sezoně velmi často, nesmí chybět například...
Zdravě a chutně /12.11.09
Zeleninové placky s hraškou

Zeleninové placky s hraškou

Zeleninové placky s hraškovou směsí chutnají výborně. Lze je smažit v oleji, nebo ...

Zdravě a chutně /27.02.13
Sójové maso s pohankovými brambory

Sójové maso s pohankovými brambory

Je doporučována místo masa při civilizačních nemocech, jako jsou vysoký krevní tlak, ...

Zdravě a chutně /28.10.12
Ředkvičkovo-šunková pomazánka

Ředkvičkovo-šunková pomazánka

Rychlá a bez zbytečných kalorií.

Helena Macková, Vsetín

Zdravě a chutně /13.11.12
Červená čočka s kořenovou zeleninou

Červená čočka s kořenovou zeleninou

Jednoduchá a hlavně rychlá úprava červené čočky. A jde to i bez octa.

Petra Dušková,...

Zdravě a chutně /08.05.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu