Reklama
Jáhlová šunková pěna
Fotogalerie:

Jáhlová šunková pěna

Kateřina Gajová

Brno
Místo jahelných vloček použij polentovou kaši.
Kateřina Gajová, Brno

Ingredience

  • 20 g jahelné vločky
  • 40-60 ml vroucí voda
  • 10-15 g máslo
  • 60 g krůtí šunka

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

10 Kč

Postup přípravy

  1. Jahelné vločky zalijeme vodou a krátce povaříme. Hmota, která takto vznikne, by neměla být řídká‚ spíše „lepivá“.
  2. Přidáme máslo‚ jemně nakrájenou šunku a vše rozmixujeme na pěnu. Podáváme s celozrnným pečivem a zeleninovou oblohou. Podle chuti jemně osolíme a opepříme.

Pošli recept! 11/2011 (4.10.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapékané brambory

Zapékané brambory

Klasický recept jsem upravila. Blanka Beňušová, Příbice
Zdravě a chutně /09.01.10
Pikantní lilek

Pikantní lilek

Oblíbila jsem si lilek, dá se připravovat na mnoho způsobů. Nevařím podle kuchařských ...
Zdravě a chutně /04.02.10
Pohankové fašírky

Pohankové fašírky

Já je podávám s těstovinovým salátem.

Katarína Oelschlagerová, Ústí nad Labem

...
Zdravě a chutně /27.06.17
Banánovo-makový koláč

Banánovo-makový koláč

Moc zdravý a také moc dobrý moučník.

Eva Červenková, Praha

Zdravě a chutně /01.02.17
Lososové závitky s pažitkovým krémem

Lososové závitky s pažitkovým krémem

Filety musí být bez kůže.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /12.07.14
Slaný koláč s karotkou

Slaný koláč s karotkou

Doma mám malého klučíka, který půjde po prázdninách do první třídy. Snažím se mu, ...
Zdravě a chutně /04.09.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu