Reklama
Jáhlová polévka
Fotogalerie:

Jáhlová polévka

Lucie Waloszková

Třinec
V naší rodině je velmi oblíbená.
Lucie Waloszková, Třinec

Ingredience

  • 2 lžíce olej
  • 1 kostka droždí
  • 2 hrsti zelenina kořenová
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 2 stroužky česnek
  • hrst jáhly
  • dle potřeby bylinky zelené

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Do hrnce dáme olej‚ na něm osmažíme kostku droždí a zeleninu (nejlépe mrkev‚ celer‚ petržel‚ může být i pórek‚ brokolice‚ hrášek).
  2. Zalijeme vodou‚ přidáme nakrájený česnek‚ sůl‚ pepř a jáhly. Vaříme do změknutí. Nakonec přidáme čerstvé bylinky.

Pošli recept! 2/2010 (13.1.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Fazuláda

Fazuláda

Nejlépe chutná s žitným kvašeným chlebem, který si můžeme připravit doma nebo ...
Zdravě a chutně /28.06.14
‚‚Grilovaná‘‘ cuketa

‚‚Grilovaná‘‘ cuketa

Dá se dělat, i když venku prší.

Jana Krutilová, Olešnice

Zdravě a chutně /01.03.13
Rýže na pánv se šunkou a celerem

Rýže na pánv se šunkou a celerem

Dokonalá kombinace chutí.
Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod
Zdravě a chutně /26.10.11
Lososové závitky s pažitkovým krémem

Lososové závitky s pažitkovým krémem

Filety musí být bez kůže.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /12.07.14
Cuketová omáčka s tofu

Cuketová omáčka s tofu

Levné a chutné jídlo, u nás velmi oblíbené.

Hana Školníková, České ...

Zdravě a chutně /06.11.15
Vrtulky a kolínka s hlívou

Vrtulky a kolínka s hlívou

Pro nevegetariány se nejlépe hodí přidat kuřecí nebo krůtí maso.

Veronika Marková, ...

Zdravě a chutně /13.11.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu