Reklama
Jáhlová pochoutka
Fotogalerie:

Jáhlová pochoutka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Skvělé chuti jáhel s ovocem neodoláš!
Vlasta Tichá, Uničov

Ingredience

  • 50 g rozinky
  • 2 jablka
  • borůvky mražené
  • 200 g kokos strouhaný
  • 1/2 prášek do pečiva
  • 4 lžíce kakao
  • 1 l mléko
  • 1balíček jáhly
  • 50 g sušené meruňky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Spařené jáhly uvaříme.Povaříme spolu se sušeným ovocem a kokosem. Dosladíme, přimícháme prášek do pečiva a polovinu hmoty nalijeme na plech. Do druhé poloviny vmícháme kakao a nalijeme na světlou hmotu. Poklademe jablky a zapečeme. Nakrájené díly zdobíme omáčkou z rozmraženého ovoce.

Pošli recept! 3/2008 (13.2.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

Dětem vařím polévku každý den. Šárka Adámková, Praha
Zdravě a chutně /20.08.08
Penne s omáčkou z brokolice

Penne s omáčkou z brokolice

Vařím hlavně pro svého přítele. Oba máme rádi těstoviny na tisíce způsobů.
...
Zdravě a chutně /02.09.08
Pórková polévka

Pórková polévka

Na polévky si doma velmi potrpíme.
Alena Skočdopolová, Jičín
Zdravě a chutně /22.09.08
Ryba podle strýce Georga

Ryba podle strýce Georga

Tuto úpravu ryby jsem ochutnal v Anglii.
Zbyněk Moravec, Dobříš
Zdravě a chutně /19.10.10
Zeleninová rýže

Zeleninová rýže

Rizoto je rychlé, levné, chutné a hlavně zdravé!

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /20.09.17
Bramborový salát s bulgurem

Bramborový salát s bulgurem

S celozrnným chlebem chutná salát skutečně výtečně, ale je vhodný i jako příloha k ...
Zdravě a chutně /03.11.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu