Reklama
Jablkové placičky
Fotogalerie:

Jablkové placičky

Petra Slaninová

Praha
Jsou nejen zdravé, ale taky moc dobré, pochutnají si i děti.
Petra Slaninová, Praha

Ingredience

  • Těsto
  • 300 g jablka strouhaná
  • 100 g vločky ovesné
  • 50 g mouka polohrubá
  • 2 vejce
  • Dochucení
  • 50 g smetana zakysaná

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Suroviny promícháme, pro dochucení můžeme přidat i trochu skořice a cukru.
  2. Plech vyložíme pečicím papírem. Na papír klademe vytvořené placičky. Pokud se nám těsto příliš roztéká, přidáme trochu mouky.
  3. Pečeme na 180 °C asi 20 minut. Na talíři dochutíme zakysanou smetanou.

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Patizon s jogurtem a olivami

Patizon s jogurtem a olivami

Omáčku, která zbude po obalování, můžeme podávat samostatně, podobně jako kečup...
Zdravě a chutně /03.08.16
Pikantní kuskus

Pikantní kuskus

Zasytí a příprava zabere minimum času.

Lucie Pilařová, Chomutov

Zdravě a chutně /02.05.15
Cizrnové burgery

Cizrnové burgery

Daniel Vašek, Turnov

Zdravě a chutně /05.02.18
Zastřené vejce se zeleninový salátem

Zastřené vejce se zeleninový salátem

Dozdobíme lístky pažitky.

Vojta Miláček, Praha

Zdravě a chutně /05.03.16
kuřecí kousky s bramborem a zeleninou z parního hrnce

kuřecí kousky s bramborem a zeleninou z parního hrnce

Parní hrnec jsme si oblíbili.

Monika Jarošová, Polná

Zdravě a chutně /10.02.13
Zelný salát s jogurtovým dresinkem

Zelný salát s jogurtovým dresinkem

Křupavá bagetka je k salátku super!

Iva Smíšková, Třinec

Zdravě a chutně /12.01.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu