Reklama
Italské maccheroni se špenátem
Fotogalerie:

Italské maccheroni se špenátem

Drahomíra Synáčková

Blovice
Chutnají nám k večeři a jsou zdravé i pro mého malého synka Kryštofa.
Drahomíra Synáčková, Blovice

Ingredience

  • 200 g maccheroni
  • 200 g špenát mražený
  • 100 g sýr tavený
  • 100 g sýr eidam

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme těstoviny podle návodu.
  2. Mražený špenát rozehřejeme na pánvičce a zahustíme taveným sýrem.
  3. Do zapékací misky vrstvíme těstoviny‚ připravený špenát a opět těstoviny. Navrch posypeme strouhaným tvrdým sýrem a necháme zapéct přibližně 15 minut v troubě.

    TIP: Pokud máme radši špenát jemnější, můžeme do něj kromě sýra přidat i sladkou smetanu nebo šlehačku. Podle potřeby zahustíme jíškou.

Pošli recept! 1/2009 (10.12.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Studentská vločková polévka

Studentská vločková polévka

Na koleji ji vařím často, před zkouškami dodá potřebnou energii. Radka Devátá, ...
Zdravě a chutně /22.01.09
Grilovaná rajčata s lučinou

Grilovaná rajčata s lučinou

Zeleninu si pěstujeme sami a úroda bývá bohatá. Proto stále pátrám po nových ...

Zdravě a chutně /23.03.13
Pohanka s houbami

Pohanka s houbami

Levné, rychlé a především zdravé.

Marie Bártová, Hradec Králové

Zdravě a chutně /14.01.16
Zeleninová polévka s cizrnou

Zeleninová polévka s cizrnou

Vegetariánská

Renáta Kruková, Příbram

Zdravě a chutně /26.01.18
Kuře po katalánsku

Kuře po katalánsku

Recept na kuře po katalánsku je velice šťavnatý a zajímavý.
Lenka Endrlová, ...
Zdravě a chutně /27.04.12
Fazuláda

Fazuláda

Nejlépe chutná s žitným kvašeným chlebem, který si můžeme připravit doma nebo ...

Zdravě a chutně /28.06.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu