Reklama
Hubník
Fotogalerie:

Hubník

Magda Legindiová

Velké Hamry

Po upečení ho můžeme posypat sýrem.

Magda Legindiová, Velké Hamry

Ingredience

  • Ingredience
  • 3 hrsti sušené nebo čerstvé houby
  • 2 rohlík
  • 1 velká lžíce dětská krupice
  • 1 hrnek mléko
  • 3 vejce
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 125 g máslo
  • podle chuti sůl, kmín a pepř

Doba přípravy

Počet porcí

12

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Sušené houby na pár minut namočíme do 500 ml vody a pak je v téže vodě povaříme. Osolíme, opepříme a přidáme kmín. Když jsou houby měkké, necháme vychladnout.

  2. Přidáme nakrájené rohlíky, krupici, vejce, mléko, utřený česnek a cibulku osmaženou na kousku másla. Promíchaný hubník nalijeme na plech s vyšším okrajem, na kterém jsme v troubě rozpálili máslo. Pečeme asi 30 minut.

Pošli recept! 7/2012 (4.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čočka s paprikou

Čočka s paprikou

Neboj se vyzkoušet můj recept, je to opravdu vynikající jídlo, které navíc velmi ...
Zdravě a chutně /25.09.12
Zeleninová polévka s cizrnou

Zeleninová polévka s cizrnou

Vegetariánská

Renáta Kruková, Příbram

Zdravě a chutně /26.01.18
Bramborový salát s bulgurem

Bramborový salát s bulgurem

S celozrnným chlebem chutná salát skutečně výtečně, ale je vhodný i jako příloha k ...
Zdravě a chutně /03.11.08
Kešú-kokosový flapjack

Kešú-kokosový flapjack

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /27.09.19
Pečené papriky s mozzarellou

Pečené papriky s mozzarellou

Podle balkánské kuchyně

Podle receptu Dominiky Rychtářové z Prahy

...
Zdravě a chutně /23.06.19
Křenový salát s cizrnou

Křenový salát s cizrnou

Skvělý při chřipce či nachlazení.

Veronika Marková, Český Těšín

Zdravě a chutně /06.05.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu