Reklama
Hubník
Fotogalerie:

Hubník

Hana Hozdová

Zásada
Mívali jsme jej na Štědrý den jako moučník po večeři.
Hana Hozdová, Zásada

Ingredience

  • 2 rohlík starší
  • 2 hrsti houby sušené
  • 2 lžíce mouka hrubá
  • 2 vejce
  • 1 tvaroh
  • 500 ml mléko
  • 3 jablka
  • hrst rozinky
  • trochu cukr krupice
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 70 g máslo

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. Oba rohlíky rozkrájíme na malé kostičky a vložíme je do mísy. Jablka nastrouháme.
  2. Sušené houby krátce povaříme ve vodě a pak rozkrájíme na menší kousky.
  3. Všechny ingredience včetně hub přidáme k nakrájeným rohlíkům a směs promícháme v míse. Máslo nakrájené na kousíčky vmícháme až nakonec.
  4. Pečeme asi 25–35 minut v předehřáté troubě.

Pošli recept! 9/2010 (11.8.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pohanka na hříbkách

Pohanka na hříbkách

Pokrm možná na první pohled nevypadá moc lákavě, ale je velmi chutný ...
Zdravě a chutně /28.12.10
Bulgur zapečený s robi masem

Bulgur zapečený s robi masem

Robi maso lze zaměnit za tofu, šmakouna či kuřecí maso.

  Lucie Blahová, ...

Zdravě a chutně /25.01.16
Kuřecí salát se sedmikráskami

Kuřecí salát se sedmikráskami

Chrání pleť, čistí krev, hojí rány, uzdravuje průdušky, rozpouští kameny v ...
Zdravě a chutně /06.08.08
Kroupy s lilkem

Kroupy s lilkem

Netradiční spojení chutí, které tě nadchne.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /31.10.15
Rajčata plněná hermelínem

Rajčata plněná hermelínem

Grilujeme rádi  – nejen maso, ale i různou zeleninu.

Libuše Míková, ...

Zdravě a chutně /05.08.15
Protlak z rajčat na omáčku

Protlak z rajčat na omáčku

Mám s ním velice dobré zkušenosti. Hodí se na polévku i na rajskou ...

Zdravě a chutně /06.08.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu