Reklama
Hráškový salát
Fotogalerie:

Hráškový salát

Ivana Tylšarová

Zábřeh
Je dobrý s chlebem i jako příloha k masu.
Ivana Tylšarová, Zábřeh

Ingredience

  • 1 cibule
  • 1 lžíce olej olivový
  • 1 rajčata
  • 1 konzerva hrášek sterilizovaný
  • 4 lžíce protlak rajčatový
  • dle chuti kopr
  • 1/2 lžičky cukr krupice
  • 1 lžička podravka
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Najemno nakrájenou cibuli osmahneme na trošce oleje‚ přidáme nadrobno nakrájené rajče a pár minut dusíme.
  2. Přidáme scezený hrášek‚ rajčatový protlak nebo kečup, kopr‚ podravku, pepř a sůl. Vše krátce povaříme a necháme vychladnout. Podáváme studené.

Pošli recept! 6/2010 (12.5.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Celerový nákyp

Celerový nákyp

Strouhaná zelenina zapečená se sýrem je opravdu moc dobrá! Karolína Durdová, Slavkov u ...
Zdravě a chutně /14.12.08
Kedlubnová rychlovka

Kedlubnová rychlovka

Hodí se třeba jako lehká večeře.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /24.03.15
Cizrnový hummus

Cizrnový hummus

Tuhle netradiční luštěninu podávej nejlépe s kouskem celozrnného chleba, jako přílohu ...
Zdravě a chutně /13.02.13
Suflozeleninové zapečené jáhly

Suflozeleninové zapečené jáhly

Výborný zeleninový nákyp.

Veronika Podlasová, Rýmařov

Zdravě a chutně /28.03.12
Losos s medovo-hořčičnou omáčkou

Losos s medovo-hořčičnou omáčkou

Je to výborný předkrm, ale hodí se i jako lehký oběd.

Lenka Kokošková, Plzeň

Zdravě a chutně /16.06.13
Dietní rýžový pudink s malinami

Dietní rýžový pudink s malinami

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /03.06.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu