Reklama
Hovězí s fazolkami a kukuřicí
Fotogalerie:

Hovězí s fazolkami a kukuřicí

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podáváme bez přílohy nebo s bramborem.

Pavla Ryšavá, Blansko

Ingredience

  • 500 g hovězího masa
  • trocha soli
  • 1 středně velká cibule
  • 100 g kořenové zeleniny
  • 300 g zelených fazolek
  • 1 klas kukuřice
  • dle potřeby máslo
  • 1 citron

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Maso vložíme do hrnce, přidáme sůl, cibuli, očištěnou a na kousky pokrájenou kořenovou
    zeleninu, zalijeme vařící vodou, zvolna vaříme doměkka.

  2. Když je maso měkké, dáme do kastrolu vařit fazolky. Asi po 5 minutách, když jsou poloměkké,
    přidáme kukuřici a trochu soli a dovaříme.


  3. Fazolky scedíme, klas okrájíme a zeleninu rozdělíme na talíře. Přidáme plátky masa a pokropíme rozehřátým máslem a citronovou šťávou.

Pošli recept! 6/2016 (2.5.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Květákový nákyp

Květákový nákyp

Zelenina je na našem stole vždycky vítaná, maso jíme jen občas. Ludmila Smítková, ...
Zdravě a chutně /11.05.17
Červená řepa se sýrem

Červená řepa se sýrem

Červená řepa se dá připravit na mnoho způsobů.

Veronika Poláčková, Mýto

Zdravě a chutně /12.09.14
Pohanková sekaná

Pohanková sekaná

Chceme být zdraví, a tak znovu ob­je­vujeme to, co kdysi věděly už naše babičky. ...
Zdravě a chutně /22.01.09
Krůtí vývar s karí strouháním

Krůtí vývar s karí strouháním

Má krásnou svěží barvu, sliny se na něj sbíhají.

Veronika Jedličková, Břeclav

...
Zdravě a chutně /27.09.13
Studentská vločková polévka

Studentská vločková polévka

Na koleji ji vařím často, před zkouškami dodá potřebnou energii.
Radka Devátá, ...
Zdravě a chutně /22.01.09
Rajská omáčka se sójovým granulátem

Rajská omáčka se sójovým granulátem

Servírujeme se špagetami.

Zuzana Skoumalová, Klučov

Zdravě a chutně /02.10.15
 

Nejnovější

Domácí libečkové pesto

Domácí libečkové pesto

Když mi přijde, že má slaný pokrm nevýraznou chuť, hned do něj přidám toto ...
Škola vaření /23.08.17
Houbový štrúdl

Houbový štrúdl

Listové těsto se k houbám hodí.

Barbora Slánská, Chrudim

Škola vaření /23.08.17
Špaldové kakaové palačinky s tvarohem a borůvkami

Špaldové kakaové palačinky s tvarohem a borůvkami

Pečeme na pánvi jen s kapkou oleje.

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /23.08.17
Jablečné koláčky z listového těsta

Jablečné koláčky z listového těsta

Výborná alternativa klasického závinu.

Eva Kropáčková, Pardubice

Sladký život /23.08.17
Piškotový koláč s ovocem

Piškotový koláč s ovocem

Lesní plody mám vždy zamražené do zásoby, ráda s nimi peču koláče.

Božena ...

Sladký život /23.08.17
Rybízové řezy

Rybízové řezy

Je to rychlý sváteční moučník.

Hana Šátralová, Praha

Sladký život /23.08.17
Těstovinový nákyp

Těstovinový nákyp

Po nandání na talíře jen ozdobíme bazalkou.

Alena Votýpková, Most

Škola vaření /22.08.17
Lilky na celý rok

Lilky na celý rok

Pestrobarevná zeleninová zásoba na zimu.

Jitka Pavlíková, Strakonice

Škola vaření /22.08.17
Kynuté meruňkové knedlíky

Kynuté meruňkové knedlíky

S tvarohem jsou nejlepší, ale i mák je dobrý.

Jarmila Otřísalová, Staré ...

Škola vaření /22.08.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1708_smal

Prázdninová kuchařka

Letní prázdniny jsou nejhektičtějším obdobím v roce. Cesty, návštěvy a výlety jsou na denním pořádku..

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama