Reklama
Hovězí ragú s mrkví
Fotogalerie:

Hovězí ragú s mrkví

Otto Plášek
Otto Plášek
Brno

Nejlepší je s rýží nebo s těstovinami.

Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 kg hovězí krk
  • 400 g mrkev
  • cibule koření na roštěnky
  • masox 1
  • sůl a pepř 1
  • olej a sádlo trocha
  • instantní jíška trocha
  • trocha

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Hovězí maso nakrájíme na plátky a následně na nudličky. Prosypeme kořením na roštěnky a prokapeme olejem. Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne.

  2. Do hrnce dáme lžíci sádla a zpěníme najemno nakrájenou cibulku. Když zezlátne, vložíme hovězí maso a orestujeme‚ aby se zatáhlo. Podlijeme vodou s masoxem a dusíme‚ dokud není maso měkké. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a dusíme do změknutí. Zahustíme instantní jíškou.

Pošli recept! 2/2012 (4.1.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sójové špízy

Sójové špízy

Vůbec ti nebude vadit, že nejsou z masa. Ruth Šklíbová, Trutnov
Zdravě a chutně /03.04.13
Řízečky z kedluben

Řízečky z kedluben

Moje rodina má ráda všechno smažené. Maso nemůžu ale vařit pořád, zato kedlubny jsou ...
Zdravě a chutně /07.11.08
Osvěžující salát s jablky

Osvěžující salát s jablky

Je vhodný především pro zimní období.

Zlata Komondiová, Praha

Zdravě a chutně /29.02.16
Těstoviny s houbami

Těstoviny s houbami

Komu chutná klasická smaženice, tak si toto jídlo jistě oblíbí.
Jana Váchová, ...
Zdravě a chutně /06.08.11
Papriková polévka se sýrovými knedlíčky

Papriková polévka se sýrovými knedlíčky

Polévka z červených paprik, mrkve a rajčat je skutečně výborná, má krásnou sytou ...

Zdravě a chutně /25.10.12
Pomazánka z vařeného celeru

Pomazánka z vařeného celeru

Celer obsahuje spoustu důležitých vitaminů.

Petra Ménová, Kolín

Zdravě a chutně /05.03.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu