Ingredience
- 300 g hlíva ústřičná
- 1 bujón zeleninový
- 20 ml olej na smažení
- 500 g játra kuřecí
- 1 pórek
- 2 cibule
- 1 paprika červená
- pár kapek omáčka sojová
- špetka kari
- dle chuti pepř
- dle chuti sůl
- 500 g kuskus
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Hlívu pokrájíme a povaříme v bujonu. Vývar schováme na polévku.
-
Hlívu scedíme, vysušíme a opečeme na oleji s kuřecími játry, pórkem a paprikou. Ochutíme karí, pepřem, solí a sójovou omáčkou.
-
Kuskus propláchneme vodou a vaříme podle návodu. Hotový kuskus smícháme s osmaženou cibulkou a obložíme směsí z hlívy.