Reklama
Hlíva s kuskusem
Fotogalerie:

Hlíva s kuskusem

Dalibor Marounek

Roudnice nad Labem
Netradiční a přitom výborný pokrm.
Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Ingredience

  • 300 g hlíva ústřičná
  • 1 bujón zeleninový
  • 20 ml olej na smažení
  • 500 g játra kuřecí
  • 1 pórek
  • 2 cibule
  • 1 paprika červená
  • pár kapek omáčka sojová
  • špetka kari
  • dle chuti pepř
  • dle chuti sůl
  • 500 g kuskus

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Hlívu pokrájíme a povaříme v bujonu. Vývar schováme na polévku.
  2. Hlívu scedíme, vysušíme a opečeme na oleji s kuřecími játry, pórkem a paprikou. Ochutíme karí, pepřem, solí a sójovou omáčkou.
  3. Kuskus propláchneme vodou a vaříme podle návodu. Hotový kuskus smícháme s osmaženou cibulkou a obložíme směsí z hlívy.

Pošli recept! 1/2011 (13.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Placky  z řepy

Placky z řepy

Nemohu jíst brambory, co ale dělat, když mám chuť na bramboráky, které miluji? Jana ...
Zdravě a chutně /15.04.15
Zeleninové chipsy

Zeleninové chipsy

Zdravé mlsání třeba večer k televizi.

Jitka Štěpánková, Říčany

Zdravě a chutně /26.08.12
Pečená zelenina

Pečená zelenina

Vyzkoušej, pokud se nebojíš trochy exotiky.
Milan Plch, Brno
Zdravě a chutně /24.11.08
Polníčkový salát

Polníčkový salát

Tento recept je osvědčený a velmi chutný.

Renata Malá, Chvaletice

Zdravě a chutně /11.05.15
Celerové lasagne

Celerové lasagne

Podle receptu

Magdy Císařové z Kroměříže

Zdravě a chutně /24.06.19
Salát z červené řepy a jablek

Salát z červené řepy a jablek

Nejlepší je dobře vychlazený.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /15.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu