Reklama
Grilovaný pangasius na domácím špeku a bylinkách
Fotogalerie:

Grilovaný pangasius na domácím špeku a bylinkách

Zdeňka Vítová
Zdeňka Vítová
Liberec

Zkus tuto sladkovodní rybu, která se chová v deltě Mekongu a jistě neprohloupíš.

Zdeňka Vítová, Liberec

Ingredience

  • 800 g filety pangasia
  • 8 plátků libová slanina
  • dle potřeby máslo
  • dle potřeby vlastní namíchané bylinky či koření na ryby
  • 1 velká cibule
  • 100 g domácí špek
  • 4 ks masitá rajčata
  • 100 g plísňový sýr (niva, gorgonzola)

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

300 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Filety ryby necháme marinovat v čerstvých bylinkách a olivovém oleji, popř. použijeme již hotové koření na ryby.
  2. krok2

    Na dvojitý čtverec alobalu dáme 2 plátky slaniny, marinovaného pangasia a navršíme dílky másla.

  3. krok3

    Vrstvíme dále - domácí špek na plátky, měsíčky cibule, plátky rajčat a nahrubo nastrouhaný plísňový sýr.

  4. Celý balíček řádně zabalíme a dáme péci na rozpálený gril, popřípadě do vyhřáté trouby na 200 °C.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Filé s cuketou

Filé s cuketou

Oběd, který tě kaloriemi určitě nezahltí. Michaela Šedová, Cheb
Zdravě a chutně /27.09.11
Bylinkový kapr s brokolicí

Bylinkový kapr s brokolicí

Skutečná delikatesa z naší oblíbené české ryby. Je mnohem lepší než obyčejný ...
Zdravě a chutně /03.02.11
S lilkem po čínsku

S lilkem po čínsku

Kdo má rád čínské nudle, určitě si je rád zkusí uvařit i doma.

Veronika ...

Zdravě a chutně /07.06.16
Lasagne s krůtím masem

Lasagne s krůtím masem

I lasagne se dají udělat zdravě!

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /18.04.13
Salát z treskou

Salát z treskou

Luxusní pochoutka.

Michaela Stiblanová, Skorkov

Zdravě a chutně /31.01.16
Rizoto s pohankou

Rizoto s pohankou

I při shazování kil se dá skvěle jíst.
Pavlína Řezníčková, Vidče
Zdravě a chutně /04.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu