Reklama
Grilovaný losos s bataty a rukolou
Fotogalerie:

Grilovaný losos s bataty a rukolou

Ludmila Kubíková
Ludmila Kubíková
Město Touškov

Zdravá a chutná večeře.

Ludmila Kubíková, Město Touškov

Ingredience

  • 300 g filet z lososa
  • 1 lžíce olivový olej
  • štipka curry koření
  • dle chuti vegeta
  • 2 bataty
  • na posypání kmín
  • dle chuti sůl
  • na salát dle chuti rukola, okurka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Lososa potřeme olivovým olejem smíchaným s kořením a ugrilujeme z obout stran na grilu nebo v troubě.
  2. Bataty oloupeme a nakrájíme na menší kousky a taky ugrilujeme na pánvičce. Osolíme a okmínujeme.
  3. Hodí se k tomu salát z okurky a rukoly, jenom s troškou soli, olivového oleje a citronovou štávou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mrkvovo-celerový mls

Mrkvovo-celerový mls

Je vynikající také s opečenými toasty. Alexandra Janková, Opava
Zdravě a chutně /17.03.15
Těstoviny s kuřecími srdíčky

Těstoviny s kuřecími srdíčky

Jak si pochutnat za pár korun.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /15.01.15
Jáhlová kaše se sýrem

Jáhlová kaše se sýrem

Výborné pro bezlepkovou dietu.

Jarmila Rýdlová, Studénka

Zdravě a chutně /01.10.15
Pečená červená řepa

Pečená červená řepa

Je zdravá a v téhle úpravě lahodná.

Boženka Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /30.12.12
Kedlubnové placičky

Kedlubnové placičky

Recept, který milovníci zeleniny jistě ocení.

Andrea Jílková, Polička

Zdravě a chutně /30.04.16
Avokádová pomazánka

Avokádová pomazánka

Vhodná jako svačinka nebo lehká večeře.
Dagmar Vašáková, Hodonín
Zdravě a chutně /12.01.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu