Reklama
Grilované cuketové rolky se šunkou a sýrem
Fotogalerie:

Grilované cuketové rolky se šunkou a sýrem

Karolina Pavlíčková
Karolina Pavlíčková
Vrchlabí

Vhodné jako lehký oběd nebo večeře.

Karolina Pavlíčková, Vrchlabí

Ingredience

  • 2 ks menší cuketa
  • šunka (dle libosti)
  • 100 g srt cottage
  • 3 rajčata
  • česnek
  • bazalka (čerstvá či sušená)
  • pepř a sůl
  • olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cuketu podélně nakrájejte na tenké plátky, osolte a nechte 15 minut odpočívat, dokud nevypotí vodu.
  2. Mezitím si osmahněte na olivovém oleji na kousky nakrájená rajčata a česnek. Přidejte cottage sýr a dle Vaší chuti osolte a opepřete. Do směsi přisypte bazalku a náplň je hotová.

  3. Na plátky cukety poklaďte šunku a na ni přidejte směs. Srolujte v závitek a popřípadě zachyťte párátkem. Na pánvi či v troubě grilujte 5 až 10 minut. Skvělé je podávat pokrm s bagetkou nebo dušenou zeleninou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Naložený grilovaný lilek

Naložený grilovaný lilek

Zelenina se na mém stole objevuje několikrát denně. Iva Císařová, Hradec Králové
Zdravě a chutně /19.09.14
Směs salátů s cherry rajčátky

Směs salátů s cherry rajčátky

Dáša Slavíková, Ústí n. Labem

Zdravě a chutně /18.04.18
Moka ovesná kaše

Moka ovesná kaše

Výživná snídaně je základem dne.

Petra Lipowská, Hrádek

Zdravě a chutně /10.03.16
Zeleninová rychlovka načerveno

Zeleninová rychlovka načerveno

Hořčičná semínka zlepšují trávení.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Zdravě a chutně /27.11.14
Mrkvová dia bábovka

Mrkvová dia bábovka

Každý recept na dia sladkosti se hodí.

Jana Remková, Orlová

Zdravě a chutně /18.12.12
Semínkové řízky

Semínkové řízky

Špejle před napíchnutím namoč do vody.

Petra Šiklová, Trutnov

Zdravě a chutně /31.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu