Reklama
Grilovaná zelenina
Fotogalerie:

Grilovaná zelenina

Michal Veselý
Michal Veselý
Rašovice

Letní grilovaná zelenina.

Michal Veselý, Rašovice

Ingredience

  • 400 g cibule
  • 400 g červená paprika
  • 300 g menší, stejně velké žampiony
  • 400 g žlutá tykev
  • 400 g cuketa
  • 150 ml olivový olej
  • 1/3 šálku italské koření

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na větší kousky, omyté papriky bez semínek na kostky, omytou tykev a cuketu na silnější kolečka. Žampióny oloupejte a nechte vcelku.
  2. Vše dejte do velké mísy. Olej smíchejte s kořením a zeleninu zalijte. Dobře promíchejte.

  3. Střídavě napichujte na grilovací jehly. Grilujte 10-15 minut. Potírejte marinádou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špenátová polévka

Špenátová polévka

Vyzkoušej neobvyklou polévku. Možná se stane tvou oblíbenou. Veronika Poláčková, ...
Zdravě a chutně /29.01.10
Bezlepkové  vanilkové  rohlíčky

Bezlepkové vanilkové rohlíčky

S vykrajovátkem jde práce rychle od ruky.

Petra Ménová, Kolín

Zdravě a chutně /27.11.16
Salát z červené řepy

Salát z červené řepy

Červená řepa je bohatým zdrojem látek bránících vzniku rakoviny. Protože se bohužel i...
Zdravě a chutně /25.08.08
Kuře na polštářku ze zeleniny

Kuře na polštářku ze zeleniny

Pod kuře můžeš dát ještě kousek uzeného.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /05.03.14
Hovězí ragú s mrkví

Hovězí ragú s mrkví

Nejlepší je s rýží nebo s těstovinami.

Otto Plášek, Brno

Zdravě a chutně /01.02.13
Celozrnné muffinky

Celozrnné muffinky

Sladká pochoutka ze zdravých surovin.

Kateřina Maršíková, Dobruška

Zdravě a chutně /14.03.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu