Reklama
‚‚Grilovaná‘‘ cuketa
Fotogalerie:

‚‚Grilovaná‘‘ cuketa

Jana Krutilová

Olešnice

Dá se dělat, i když venku prší.

Jana Krutilová, Olešnice

Ingredience

  • Ingredience
  • možství dle libosti cuketa
  • podle chuti grilovací koření
  • trocha olej (výborný je s česnekovou příchutí)

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Cuketu omyjeme, oloupeme a nakrájíme na zhruba 1,5–2 cm široké plátky.

  2. Na pánvi rozpálíme olej a plátky cukety na něj poklademe. Opékáme je z obou stran, dokud nezměknou.

  3. Opečenou cuketu dáme na talíř a teprve teď ji posypeme grilovacím kořením (na pánvi by se pálilo a pokrm by zhořkl).

  4. Podáváme s pečivem, např. s chlebem či česnekovo-bylinkovou bagetkou.

Pošli recept! 6/2012 (7.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečená brokolice

Zapečená brokolice

Výtečný jednoduchý oběd. Alena Kučerová, Štěpánkovice
Zdravě a chutně /14.04.12
Kakaové sušenky  z ovesných vloček

Kakaové sušenky z ovesných vloček

Jsou moc dobré, chutnají dětem i dospělým. Výborné jsou s jogurtem.
Jana Rydlová,...
Zdravě a chutně /23.01.11
Celozrnné knedlíky po balkánsku

Celozrnné knedlíky po balkánsku

I vegetariáni si mohou pochutnat.

Jarmila Vaňková, Plzeň

Zdravě a chutně /05.05.15
Kuře se salsou z avokáda

Kuře se salsou z avokáda

Mám malou dcerku, a proto jsem vaření přizpůsobila tomu, aby mohla jíst všechna jídla ...
Zdravě a chutně /08.09.14
Pórkové závitky

Pórkové závitky

Podobné a moc dobré jídlo se dá připravit i z čekankových puků.

Alžběta Šedová, ...

Zdravě a chutně /04.02.15
Pohankové placičky

Pohankové placičky

Pro milovníky zdravé kuchyně.

Lenka Jakubčáková, Kdyně

Zdravě a chutně /13.04.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu