Reklama
Grilovaná cuketa
Fotogalerie:

Grilovaná cuketa

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Horké letní večery trávíme na zahradě. Loni jsme si pořídili elektrický gril a nemůžeme si ho vynachválit.
Tereza Vodová, Olomouc

Ingredience

  • 2 cuketa
  • koření grilovací
  • olej olivový

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Cukety pokrájíme na kolečka asi 5 – 10 mm silná. Rozložíme na talíř, posolíme a ne­cháme ‚‚vypotit‘‘. Rozmícháme olivový olej s kořením. Směsí potřeme kolečka cukety, grilujeme.

Pošli recept! 8/2007 (18.7.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí zelí s mrkví

Domácí zelí s mrkví

Hodí se jako příloha k mnoha pochoutkám. Božena Kolářová, Pouště
Zdravě a chutně /24.02.16
Kuřecí sekaná se zeleninou

Kuřecí sekaná se zeleninou

Kvůli dietě mohu jíst pouze drůbeží a rybí maso. Pořád sháním nové recepty, ...
Zdravě a chutně /03.06.13
Salát s fenyklem a krevetami

Salát s fenyklem a krevetami

Ti, kteří nemají rádi mořské plody, mohou krevety vyměnit za orestované kuřecí maso.

...
Zdravě a chutně /23.05.17
Platýz s paprikovou pastou na rozmarýnových bramborách.

Platýz s paprikovou pastou na rozmarýnových bramborách.

Ryba je výborná změna jídelníčku.

Otto Plášek, Brno

Zdravě a chutně /20.04.12
Gulášová polévka z tofu

Gulášová polévka z tofu

Dietní a zdravá alternativa české klasiky.
Lucie Blahová, Slavičín
Zdravě a chutně /24.05.11
Rozkvetlý kuskus

Rozkvetlý kuskus

Kuskus se dá upravit na mnoho způsobů, vyzkoušej tenhle zajímavý se sýrem.
Kateřina ...
Zdravě a chutně /25.03.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu