Reklama
Gratinované brambory s cuketou
Fotogalerie:

Gratinované brambory s cuketou

Lenka Zdráhalová
Lenka Zdráhalová
Bystřice pod Hostýnem

Jednoduchý, rychlý a výborný oběd.

Lenka Zdráhalová, Bystřice pod Hostýnem 

Ingredience

  • 2 ks cuketa
  • 6 ks brambory
  • 200 g slanina
  • 1 smetana 33%
  • 100 g sýr
  • pepř
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Cuketu i brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, slaninu nakrájíme tak,aby pokryla velikost brambor a cukety. Skládáme střídavě do vymazaného pekáče a zalejeme smetanou.
  2. Osolíme, opepříme a dáme zapéct. Před dokončením posypeme nastrouhaným sýrem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bezlepkové ovocné knedlíky

Bezlepkové ovocné knedlíky

Obměna klasickéhotvarohového těsta. Romana Borýsková, Jevíčko
Zdravě a chutně /20.05.17
Pečené papriky s mozzarellou

Pečené papriky s mozzarellou

Podle balkánské kuchyně

Podle receptu Dominiky Rychtářové z Prahy

...
Zdravě a chutně /23.06.19
Pórková polévka se zeleninou a miso pastou

Pórková polévka se zeleninou a miso pastou

Nebojíme se doma zkoušet novinky. Na miso pastu jsem slyšela samou chválu – je opravdu ...
Zdravě a chutně /28.02.10
Dušené kedlubny se zakysanou smetanou

Dušené kedlubny se zakysanou smetanou

Jarní zeleninu miluju a vymýšlím z ní různá nová jídla. Doporučuji vám můj pokrm z ...
Zdravě a chutně /03.05.13
Rajčata s kukuřicí

Rajčata s kukuřicí

Vyzkoušej a uvidíš, jak si pochutnáte.

Mirka Koulová, Uherský Brod

Zdravě a chutně /20.08.16
Pstruzi na zelenině

Pstruzi na zelenině

Není nad dobře připravenou rybu.

Ivana Černá, Praha

Zdravě a chutně /04.02.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu