Reklama
Golden salát
Fotogalerie:

Golden salát

Alena Černínová

Prchaly
Mám ho ráda pro jeho výraznou chuť.
Alena Černínová, Prchaly

Ingredience

  • 1/2 celer
  • 3 mrkev
  • 3 cibule
  • 4 okurky sterilované
  • 4 jablka zelená
  • 50 ml lák z okurek
  • 1 lžička vegeta
  • 2 lžíce olej
  • špetka pepř
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Mrkev a celer nakrájíme na malé kostičky a povaříme ve slané vodě. Scedíme. Cibuli nakrájíme nadrobno a povaříme krátce v okurkovém nálevu. Jablka (Golden delicius) a okur­ky nakrájíme na kostičky.
  2. Smícháme uvařenou mrkev, celer a cibuli s nakrájenými jablky a okurkami. Přidáme trošku vegety, pepře, soli, pár kapek oleje a lžíci okurkového nálevu.

Pošli recept! 4/2009 (11.3.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Žampionová omáčka s mozzarellou

Žampionová omáčka s mozzarellou

Hustá omáčka, ve které není ani kapka smetany. Aneta Vavrová, Hradec Králové
Zdravě a chutně /12.05.12
Cereálky s ovocem

Cereálky s ovocem

Zdravé mlsání pro děti i dospělé.

Zuzana Doležalová, Kralupy nad Vltavou

Zdravě a chutně /21.02.16
Brokolicová sekaná

Brokolicová sekaná

Brokolice u nás v rodině dlouho nepatřila k populárním jídlům. To se ale ...
Zdravě a chutně /19.11.08
Pangas na lůžku ze zeleniny

Pangas na lůžku ze zeleniny

Tento recept vyhrál u celé rodiny.
Lucie Polzerová, Hradec Králové
Zdravě a chutně /23.12.11
Salát z řapíkatého celeru a dary lesa

Salát z řapíkatého celeru a dary lesa

Pokud máš ráda houby, zkus můj recept.
Dalibor Marounek, Roudnice
Zdravě a chutně /13.01.10
Zeleninové bábovičky

Zeleninové bábovičky

Připrav rodině hezké a chutné aspiky.
Alexandra Kosteláková, Strakonice
...
Zdravě a chutně /23.07.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu