Reklama
Filet s mandlovými plátky
Fotogalerie:

Filet s mandlovými plátky

Pavla Myšková
Pavla Myšková
Duchcov

Výborný a rychlý oběd či večeře. Kdo má rád křupavé opečené mandle, určitě si pochutná.

Pavla Myšková, Duchcov

Ingredience

  • 2 ks rybí filet
  • 1-2 vejce
  • polohrubá mouka
  • mandlové plátky
  • koření na ryby
  • máslo
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Rybí filety omyjeme, osolíme a trochu posypeme kořením na ryby. Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní filety a dáme péct do vyhřáté trouby asi na 15 minut.
  2. Mezitím si připravíme těstíčko. Rozšleháme vejce, přysypáváme postupně mouku a šleháme až do kašovité hustoty. Poté těstíčko nalijeme na předpečené filety a nakonec posypeme mandlovými plátky. Dopékáme dalších 15 minut.
  3. Podáváme s brambory či bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zadělávané sójové kostky

Zadělávané sójové kostky

Po masových dnech dobře ochucené sójové maso přijde vhod. Petra Slováčková, Vsetín
Zdravě a chutně /15.01.13
Plněný dušený celer

Plněný dušený celer

Někdy do náplně přidávám také červenou papriku pokrájenou nadrobno.

Jitka ...

Zdravě a chutně /23.11.13
Cibulovo-sýrový chlebík

Cibulovo-sýrový chlebík

Zcela bez mouky

Romana Rubášová, Klatovy

Zdravě a chutně /01.10.18
Vitaminová bomba

Vitaminová bomba

Zdravá pochoutka pro všechny.
Eva Chudá, Ostrava-Mariánské Hory
Zdravě a chutně /16.12.10
Salát s ananasem a surimi

Salát s ananasem a surimi

Zkus kombinaci zajímavých chutí.
Michaela Maťovčíková, Český Brod
Zdravě a chutně /14.10.11
Zapečená mozzarella se špenátovým pestem

Zapečená mozzarella se špenátovým pestem

Recept mám od přítelkyně z Toskánska.

Vladislava Poláčková, Třeboň

Zdravě a chutně /15.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu