Reklama
Filé se zeleninou
Fotogalerie:

Filé se zeleninou

Iveta Nováková

Humpolec
Mám ráda jednoduché dietní recepty.
Iveta Nováková, Humpolec

Ingredience

  • čínská zelenina mražená
  • 200 g niva
  • máslo
  • koření grilovací
  • 400 g filé

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

85 Kč

Postup přípravy

  1. Rybí filé i zeleninu necháme částečně rozmrazit. Filé osolíme a okořeníme.
  2. Zapékací misku vymažeme máslem a filé do ní poskládáme. Posypeme jej zeleninou a strouhaným sýrem. Zapékáme na 180 °C stupňů asi 30 minut. Podáváme s bramborami.

Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brokolicové karbanátky

Brokolicové karbanátky

Jsou lepší než z mletého masa. Jitka Stibůrková, Benešov
Zdravě a chutně /11.08.16
Grilovaná zelenina s rýží

Grilovaná zelenina s rýží

Do rýže vmíchej bylinky nebo oblíbené koření.
Jarmila Holíková, Praha
Zdravě a chutně /04.05.13
Kuřecí vývar s jáhlami

Kuřecí vývar s jáhlami

Jáhly můžeš nahradit kroupami či kuskusem.
Erika Uchytilová, Praha
Zdravě a chutně /27.12.11
Zeleninové lasagne

Zeleninové lasagne

Máme je rádi v létě i v zimě.
Olga Georgievová, Praha
Zdravě a chutně /20.08.08
Rajčata pečená s toasty

Rajčata pečená s toasty

Večeře, které nikdo neodolá.

Anna Poláková, Kolín

Zdravě a chutně /21.05.16
Květáková polévka s tofu

Květáková polévka s tofu

Když máš opravdu hlad, uvař si ji, je sytá.

Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /05.06.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu