Reklama
Filé s tajemstvím
Fotogalerie:

Filé s tajemstvím

Veronika Marková
Veronika Marková
Český Těšín

Kdo moc nemusí cibuli, ať nedává, je zde hodně cítit.

Veronika Marková, Český Těšín

Ingredience

  • 4 ks filé pangasius
  • 150 g šunka
  • sůl, pepř (popř. koření na rybu)
  • Rajčatové pyré:
  • 1 malá plechovka drcená rajčata
  • 1 malá plechovka rajčatový protlak
  • 1 velká cibule
  • drcený česnek, bazalka
  • kousek másla

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. V misce si připravíme rajčatové pyré z drcených rajčat, rajčatového protlaku, najemno nakrájené cibule, se solí, česnekem a bazalkou. Vše dobře promícháme, aby nám vznikla tuhá pasta.

  2. Filé naporcované na kostky okořeníme. Každou porci potřeme rajčatovým pyré a obalíme šunkou. Vložíme do máslem vymazaného pekáče a pečeme na 180 °C.

  3. Před koncem potřeme opatrně osmaženou cibulkou vrch pangase.

    Podáváme s bramborovou kaší nebo smaženými hranolky.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí tatarák z lososa

Domácí tatarák z lososa

Zkus také s tuňákem Podle receptu Blanky Cimburkové z Pelhřimova
Zdravě a chutně /09.10.18
Lilkový vějíř

Lilkový vějíř

Zapečená zelenina je výborná třeba k masu.

Ivana Ivanová, Ostrava

Zdravě a chutně /09.01.13
Celerová polévka

Celerová polévka

Výtečný zeleninový krém.

Dana Přibylová, Sezimovo Ústí

Zdravě a chutně /10.03.13
Cuketové bonbony

Cuketové bonbony

Připrav si podle mého receptu mlsání, které ocení děti i dospělí. Můžeš je ...
Zdravě a chutně /15.04.12
Krůtí salát

Krůtí salát

Saláty milujeme na jakýkoliv způsob.

Gabriela Husániková, Frýdek-Místek

Zdravě a chutně /16.08.12
Cuketová pizza

Cuketová pizza

Ideální zdravá večeře na letní dny.

Kateřina Pohlová, Velké Hamry

Zdravě a chutně /18.08.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu