Reklama
Filé s cuketou
Fotogalerie:

Filé s cuketou

Michaela Šedová

Cheb
Oběd, který tě kaloriemi určitě nezahltí.
Michaela Šedová, Cheb

Ingredience

  • 4 filety rybí filé
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • z 1 citronu citronová šťáva
  • 4 lžíce kečup
  • dle potřeby olej
  • 2 cibule
  • 1 cuketa
  • kousek máslo

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Filety osolíme‚ opepříme‚ pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Potom je lehce potřeme kečupem.
  2. Zapékací misku vymažeme olejem‚ rozložíme do ní filety‚ posypeme je cibulí nakrájenou na kolečka a cuketou nakrájenou na menší kostičky.
  3. Nahoru dáme kousky másla‚ vložíme do trouby a pečeme asi půl hodiny.
    Podáváme s brambory.

Pošli recept! 6/2011 (3.5.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salátek s vaječnou placičkou

Salátek s vaječnou placičkou

Lehká vegetariánská večeře. Helena Davidová, Klecany
Zdravě a chutně /19.09.12
Zeleninová paštika

Zeleninová paštika

Je stejně dobrá, jako pěkně vypadá.

Aneta Králová, Frýdek-Místek

Zdravě a chutně /17.03.16
Těstovinový salát

Těstovinový salát

Petra Brášková, Most

Zdravě a chutně /16.07.18
Špaldové tyčinky

Špaldové tyčinky

Lze je posypat sýrem, sezamem, kmínem...
Magda Lacková, Klatovy
Zdravě a chutně /17.05.11
Zapečená brokolice s mrkví a sýrem

Zapečená brokolice s mrkví a sýrem

Zapečenou brokolici jistě znáte, ale už jste ji zkoušeli s mrkví?

Jana Litovčenková, ...

Zdravě a chutně /09.10.12
Pečený ředkvičkový salát

Pečený ředkvičkový salát

Ředkvičky jsem se naučila připravovat na různé způsoby, pěstuji je ...

Zdravě a chutně /24.03.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu