Reklama
Fazolový salát s mrkví
Fotogalerie:

Fazolový salát s mrkví

Veronika Poláčková
Veronika Poláčková
Mýto

Jednoduchá večeře.

Veronika Poláčková, Mýto

Ingredience

  • 250 g malé bílé fazolky
  • 150 g sterilovaná baby mrkev
  • 100 g párek
  • 1 lžíce kopr
  • 2 lžíce bílý vinný ocet
  • sůl
  • mletý barevný pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Předem si uvaříme malé bílé fazolky a necháme je vychladnout (můžeme použít i fazolky sterilované v mírně slaném nálevu, které propláchneme v cedníku pod studenou vodou a necháme okapat).
  2.  Do misky dáme bílé fazolky, okapanou sterilovanou baby mrkev, na kolečka nakrájený párek, nakrájený kopr a bílý vinný ocet. Vše promícháme a  dochutíme solí a pepřem. Kdo chce, může do salátu přidat dvě lžíce majonézy. Salát necháme alespoň hodinu vychladit v chladničce. Podáváme s pečivem. 
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí müsli

Domácí müsli

Zdravější než z obchodu Podle receptu Jitky Strouhalové z Jičína
Zdravě a chutně /23.08.18
Pečený ředkvičkový salát

Pečený ředkvičkový salát

Ředkvičky jsem se naučila připravovat na různé způsoby, pěstuji je ...

Zdravě a chutně /24.03.15
Vitaminová bomba

Vitaminová bomba

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /11.03.18
Zelný závitek plněný rýží

Zelný závitek plněný rýží

Maso vůbec není potřeba, i tak je to velká pochoutka.

Jana Kokošková, Brno

Zdravě a chutně /17.06.14
Kapr na hořčici s batátovým pyré

Kapr na hořčici s batátovým pyré

Vynikající způsob, jak si skvěle vychutnat klasickou českou rybu.

Tamara ...

Zdravě a chutně /13.08.17
Vánoční bylinkový losos

Vánoční bylinkový losos

Dobře připravený losos, to je skutečná delikatesa. A tento recept jsem získal na ...
Zdravě a chutně /23.12.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu