Reklama
Fazolové pokušení
Fotogalerie:

Fazolové pokušení

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Chutná se sýrem i s vejcem natvrdo.
Martina Mikulová, Třebonín

Ingredience

  • 2 konzervy fazole sterilizované
  • 1 paprika
  • 1 okurka
  • mléko
  • 5 rajčata
  • 3 trojúhelníčky sýr tavený

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme okapané fazole. Tavené sýry rozmícháme v troše mléka, kaši osolíme a opepříme. Tuto sýrovou zálivku nalijeme na zeleninu a promícháme. Do salátu můžeme zamíchat i pokrájený tvrdý sýr.

Pošli recept! 5/2008 (16.4.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuskus se žampiony

Kuskus se žampiony

Hodí se nejen pro sportovce. Petra Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /15.03.13
Aljašská treska se špenátem

Aljašská treska se špenátem

Chuť čerstvého špenátu je výraznější.

Veronika Marková, Český Těšín

Zdravě a chutně /01.01.15
Čočková ciabatta

Čočková ciabatta

Červená čočka je dobře stravitelná.

Olga Dláskalová, Frýdek-Místek

Zdravě a chutně /01.11.15
Pangasius z přístavní krčmy

Pangasius z přístavní krčmy

Rybička schovaná v těstíčku mile překvapí.
Blanka Hrabětová,
Roudnice nad Labem
...
Zdravě a chutně /08.12.10
Cuketová směs s těstovinami

Cuketová směs s těstovinami

V těchto zapečených těstovinách je celkem dost druhů zeleniny, takže jsou vhodné ...

Zdravě a chutně /26.06.16
Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Svěží jarní dobrota, která stojí za vyzkoušení.

Božena Peřinová, Bítovčice

Zdravě a chutně /14.03.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu