Reklama
Fazolové karbanátky
Fotogalerie:

Fazolové karbanátky

Petra Odehnalová

Brno
Dělám je při svátečních příležitostech.
Petra Odehnalová, Brno

Ingredience

  • 1 sáček fazole bílé
  • 2 brambory
  • 1 cibule
  • 2 vejce
  • 5 stroužků česnek
  • sůl a pepř podle chuti
  • na obalování strouhanka
  • na obalení vejce
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1.  Fazole přebereme a namočíme přes noc do studené vody. Druhý den vodu slijeme a fazole v nové vodě uvaříme. Brambory uvaříme ve slupce a pak oloupeme. Nakrájenou cibuli lehce osmahneme na oleji. 
  2. Fazole slijeme a 3/4 rozmixujeme. Přidáme zbylé celé fazole, nastrouhané brambory, osmaženou cibulku, česnek, vejce, sůl a pepř. Promícháme. Tvoříme karbanátky, namáčíme je v rozšlehaném vejci a obalíme ve strouhance. Osmažíme.

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené jáhly s tvarohem

Zapečené jáhly s tvarohem

Diabetici mohou použít dia kompot a sladidlo. Pavla Jurečková, Velká Polom
Zdravě a chutně /20.01.10
Kedlubnový salát

Kedlubnový salát

Podle vlastní chuti můžeš přidat i další ingredience, třeba ředkvičky. Budou v něm ...

Zdravě a chutně /16.03.16
Bramborový salát s makrelou

Bramborový salát s makrelou

Se solí opatrně, makrela bývá dost slaná.

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /30.11.16
Vitaminový salát

Vitaminový salát

Čerstvé zeleninové saláty jsou v naší rodině opravdu oblíbené.
Jana ...
Zdravě a chutně /02.07.09
Salát Caesar

Salát Caesar

REDAKCE DOPORUČUJE
Zdravě a chutně /22.03.18
Krůtí rolky na brusinkách

Krůtí rolky na brusinkách

Chutnají nám s bramborami.

Veronika Poláčková, Mýto

Zdravě a chutně /08.11.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu