Alena Stiblanová, Skorkov
Ingredience
- 1 konzerva červených fazolí
- 2 vejce
- 50 g kakaa
- 1 lžíce kypřicího prášku
- 2 lžičky skořice
- 3 lžíce hnědého cukru
- 3 lžíce javorového sirupu
- 1/2 šálku ovesných vloček
- 100 g kvalitní hořké čokolády
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Fazole rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme vejce, kakao, lžíci kypřicího prášku, skořici, cukr, sirup a ovesné vločky na zahuštění.
-
Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu a přidáme do směsi a pomocí metličky vše dobře promícháme.
-
Těsto nalijeme do formy vyložené pečicím papírem a pečeme při 180 °C asi 30 minut. Brownies je vynikající teplé i studené, například s ovocem.