Reklama
Fazolová polévka
Fotogalerie:

Fazolová polévka

Je vydatná a zasytí i jedlíky!
Jaroslava Skřehotová, Ostrava

Ingredience

  • 300 g fazole červené
  • 200 g maso uzené
  • 1 kostka masox
  • trocha vegeta
  • 1 rajčata
  • 1 paprika
  • dle potřeby jíška
  • trocha smetana
  • trocha kopr

Doba přípravy

40 minut

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Předem namočené fazole slijeme a s uzeným masem vaříme do změknutí. Přidáme masox, vegetu a dále vaříme. Maso vyjmeme a nakrájíme. Rajče spaříme, opatrně oloupeme. Spolu s  paprikou nakrájíme. Zeleninu vhodíme do polévky a asi minutu vaříme.
  2. Zahustíme instantní jíškou a přidáme maso. Můžeme přidat smetanu a nakrájený kopr.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pomazánka z vařeného celeru

Pomazánka z vařeného celeru

Celer obsahuje spoustu důležitých vitaminů. Petra Ménová, Kolín
Zdravě a chutně /05.03.14
Pečená zelenina

Pečená zelenina

Vyzkoušej, pokud se nebojíš trochy exotiky.
Milan Plch, Brno
Zdravě a chutně /24.11.08
Rybí karbanátky z grilu

Rybí karbanátky z grilu

Důležité je rybí maso vyváženě ochutit.

Ivan Novotný, Ostrava

Zdravě a chutně /11.12.13
Ředkvičkové placičky

Ředkvičkové placičky

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Zdravě a chutně /20.02.19
Dušené zelí s těstovinami

Dušené zelí s těstovinami

Šunkofleky – to je taková naše klasika. Proč ale nezkusit připravit jejich zeleninovou ...
Zdravě a chutně /12.01.09
Zeleninové chipsy

Zeleninové chipsy

Zdravé mlsání třeba večer k televizi.

Jitka Štěpánková, Říčany

Zdravě a chutně /26.08.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu