Reklama
Fazolky se sýrem
Fotogalerie:

Fazolky se sýrem

Jana Remková
Jana Remková
Orlová

Místo sýra můžeš dát vejce natvrdo.

Jana Remková, Orlová

Ingredience

  • 400 g fazolové lusky
  • 3–4 stroužky česnek
  • trocha olivový olej
  • asi 70 g 30% tvrdý sýr
  • podle chuti sůl a pepř
  • 1/2 lžička mletá skořice

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Mražené fazolové lusky dáme na 10 minut povařit do osolené vody.

  2. Mezitím si na plátky nakrájíme oloupaný česnek a na olivovém oleji jej orestujeme dorůžova. Přidáme fazolky, půl lžičky mleté skořice a směs odstavíme z ohně. Do horkého základu vmícháme nastrouhaný sýr a promícháme. Opepříme podle chuti. Jíme s chlebem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polévka z pohanky

Polévka z pohanky

Hodí se jako prevence zánětu žil. Božena Kolářová, Pouště
Zdravě a chutně /24.05.11
Aspikové bábovičky

Aspikové bábovičky

Babička dělávala sulc, já dávám přednost zdravější variantě – aspiku. Manžel ho ...
Zdravě a chutně /22.09.08
Kaštanová skládanka

Kaštanová skládanka

Tahini je pasta ze sezamových semínek.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /28.11.14
Sojový salát

Sojový salát

Léto se kvapem blíží a já se nechci stydět svléknout do plavek. Proto se můj ...
Zdravě a chutně /08.12.08
Omáčka na těstoviny s celerem

Omáčka na těstoviny s celerem

Zdravá, rychlá a velmi chutná omáčka na těstoviny, vše z jedné pánve!

Lucie ...

Zdravě a chutně /19.04.13
Knedle  se sójovou pomletinou

Knedle se sójovou pomletinou

Koření se dá obměňovat podle fantazie‚ výborná je třeba kombinace s garam ...
Zdravě a chutně /23.03.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu