Reklama
Fazolkový salát
Fotogalerie:

Fazolkový salát

Alžběta Kantová

Praha
U nás doma velmi oblíbený salát s příjemnou chutí farmářského dresinku.
Alžběta Kantová, Praha

Ingredience

  • 1 kg fazolky zelené
  • 1 lžička sůl
  • 1 cibule
  • 100 ml dresink farmářský
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Očištěné zelené fazolky nakrájíme na dva centimetry dlouhé kousky a uvaříme je v osolené vodě.
  2. Dáváme pozor, fazolky by se neměly rozvařit. Když jsou hotové, scedíme je a necháme vychladnout.
  3. Potom fazolky promícháme s cibulí nakrájenou na tenké plátky a s dresinkem. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Hotový fazolkový salát můžeme ihned podávat.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí tacos

Kuřecí tacos

Výborný způsob, jak zužitkovat kuřecí pečínku, která zbyla od oběda. Draha ...
Zdravě a chutně /24.10.17
Mrkvové karbanátky

Mrkvové karbanátky

Chutnají všem, nejen vegetariánům.

Lenka Danišová, Most

Zdravě a chutně /20.06.17
Ovesné palačinky

Ovesné palačinky

Pro mlsné děti

Podle receptu Karolíny Urbanové z Chomutova

Zdravě a chutně /24.02.19
Nadýchaná tvarohová pomazánka

Nadýchaná tvarohová pomazánka

Rychlá svačinka, kterou máme rádi.
Alena Havlíčková, Jičín
Zdravě a chutně /23.07.10
Proteinové placky

Proteinové placky

Ideální pro sportovce po ranním cvičení.

Zuzana Hošková, Protivín

Zdravě a chutně /09.09.15
Domácí sýr

Domácí sýr

Je úžasné vyrobit si vlastní kus sýra.
Jan Kreuter, Holice
Zdravě a chutně /02.09.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu