Reklama
Fazolkový salát
Fotogalerie:

Fazolkový salát

Alžběta Kantová

Praha
U nás doma velmi oblíbený salát s příjemnou chutí farmářského dresinku.
Alžběta Kantová, Praha

Ingredience

  • 1 kg fazolky zelené
  • 1 lžička sůl
  • 1 cibule
  • 100 ml dresink farmářský
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Očištěné zelené fazolky nakrájíme na dva centimetry dlouhé kousky a uvaříme je v osolené vodě.
  2. Dáváme pozor, fazolky by se neměly rozvařit. Když jsou hotové, scedíme je a necháme vychladnout.
  3. Potom fazolky promícháme s cibulí nakrájenou na tenké plátky a s dresinkem. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Hotový fazolkový salát můžeme ihned podávat.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špenátová polévka

Špenátová polévka

Petra Geletičová, Smidary
Zdravě a chutně /17.03.18
Celozrnná pizza

Celozrnná pizza

Mám ráda, když je vrstva těsta tenká.

Martina Dostálková, Uherské Hradiště

Zdravě a chutně /18.07.15
Bramborový salát se sójou

Bramborový salát se sójou

Nakrájenou cibuli spař horkou vodou, bude lépe stravitelná.

Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /28.01.16
Sójový guláš s klíčky

Sójový guláš s klíčky

Nejvhodnější přílohou je rýže.

Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /10.02.16
Grilovaná cuketa

Grilovaná cuketa

Horké letní večery trávíme na zahradě. Loni jsme si pořídili elektrický gril ...
Zdravě a chutně /31.10.08
Pekáček s brokolicí a kuřecím masem

Pekáček s brokolicí a kuřecím masem

Zvládne to opravdu každý, není to nic složitého, přitom úspěch je zaručen. 

...

Zdravě a chutně /28.09.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu