Reklama
Ementálový salát
Fotogalerie:

Ementálový salát

Dana Dostálová

Mohelnice
Dobrý tip pro ty, co nemusejí moc zeleninu.
Dana Dostálová, Mohelnice

Ingredience

  • 80 g sýr ementál
  • 1/2 cibule velká
  • 1 vejce vařená
  • 1/2 paprika červená
  • 1/2 kelímku jogurt bílý

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. Sýr a papriku nakrájíme na tenké nudličky‚ přidáme nadrobno nasekané vejce a jemně nakrájenou cibuli.
  2. Nakonec přelijeme jogurtem a zlehka promícháme. Můžeme lehce přisolit.

    TIP: Salát můžeme vylepšit i čerstvou okurkou či jarní cibulkou. Do jogurtu lze rozmíchat tavený sýr.

Pošli recept! 3/2009 (11.2.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sójové maso v karí omáčce

Sójové maso v karí omáčce

Podáváme s pohankou. Anna Stočková, Brno
Zdravě a chutně /17.08.16
Ježek

Ježek

Zaujme a pobaví nejen malé děti.


Simona Lundáčková, Moravská Třebová

Zdravě a chutně /02.06.16
Salát z quinoy s balkánským sýrem a olivami

Salát z quinoy s balkánským sýrem a olivami

Kateřina Maršíková, Dobruška

Zdravě a chutně /04.08.18
Cizrnové karbanátky

Cizrnové karbanátky

Nejsou složité a nám všem moc chutnají.

Zuzka Skoumalová, Klučov

Zdravě a chutně /08.05.14
Plnění pstruzi

Plnění pstruzi

Díky náplni krásně voní a lépe chutnají.

Eliška Robová, Praha

Zdravě a chutně /30.10.13
Feta s šalvějovým přelivem

Feta s šalvějovým přelivem

Osmažená šalvěj krásně křupe a zcela změní své aroma.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /21.03.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu