Reklama
Dýňový salát s uzeným tofu
Fotogalerie:

Dýňový salát s uzeným tofu

Dana Procházková
Dana Procházková
Černá u Bohdanče Lázně Bohdaneč

Skvělá a zdravá pochoutka z dýně vhodná pro ty, co mají rádi zdravé jídlo.

Dana Procházková, Černá u Bohdanče

Ingredience

  • 1 střední hokaido dýně
  • 1 sklenice zelenina do bramborového salátu
  • 1 kelímek sojová majonéza
  • 1 cibule
  • 1 kostka uzené tofu
  • sůl
  • pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Hokaido zbavíme dužiny, ale neloupeme jí. Nakrájíme na stejně velké kusy (nejlépe proužky) a dáme do páry. Je to docela rychlé, takže hlídáme, abychom ji nerozvařili.
  2. Dýni nakrájíme na kostičky a smícháme se zeleninou, majonézou, cibulí a uzeným tofu. Osolíme, opepříme a necháme odstát v lednici.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Svěží salát s mangem  a krůtím

Svěží salát s mangem a krůtím

Hana Kučerová, Kolín
Zdravě a chutně /02.03.19
Zapečená jarní zelenina

Zapečená jarní zelenina

Není nad jednoduchost. Jemnou chuť zeleniny dokonale podtrhne tvarohový dip.
Kateřina ...
Zdravě a chutně /05.04.13
Plnění pstruzi

Plnění pstruzi

Díky náplni krásně voní a lépe chutnají.

Eliška Robová, Praha

Zdravě a chutně /30.10.13
Tatarský biftek z kapra

Tatarský biftek z kapra

Skvělá dobrota, chutná jako pravý tatarák!

Denisa Havlíková, Myslív

Zdravě a chutně /21.01.14
Vločkáče

Vločkáče

Tyhle placičky jsou pochoutka, které se prostě nedá odolat.
Petra Byronová, Mimoň
...
Zdravě a chutně /04.02.10
Dušená mrkev

Dušená mrkev

Je mi deset let a ráda mamince pomáhám. Dušenou mrkvičku zvládnu úplně sama.
...
Zdravě a chutně /17.05.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu