Reklama
Dušičková svačinka
Fotogalerie:

Dušičková svačinka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Miluše Doubrová, Chrudim

Ingredience

  • 4 mandarinky
  • 4 banány
  • 1 stvol řapíkatého celeru
  • 16 hřebíčků
  • 8 čokoládových kapiček

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Mandarinky i banány oloupeme. Řapíkatý celer omyjeme a osušíme.

  2. Celer nakrájíme na špalíčky cca o délce 8 cm. Do středu mandarinky zapíchneme kousek celeru a ozdobíme celerovým lístečkem nebo nějakou jinou bylinkou.

  3. Banány rozpůlíme a poté do každého kousku zapíchneme dva hřebíčky místo očí a čokoládovou kapičku jako pusinku.

  4. Mandarinkové dýně a banánové bubáky podáváme nejlépe ihned.

Tip redakce

Čokoládové kapičky si připravíme předem nebo můžeme použít koupené čokoládové  zdobení.

Pošli recept! - Speciál - Podzimní pečení (16.10.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Teplý salát

Teplý salát

Cizrna je moje oblíbená luštěnina, protože je lehce stravitelná. Kamila Ptáčková, ...
Zdravě a chutně /02.04.13
Mrkvové muffiny se sušenými rajčaty

Mrkvové muffiny se sušenými rajčaty

Zdravá svačinka.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /02.11.13
Tuňák na česneku

Tuňák na česneku

Rybí specialitu jsme před pár lety ochutnali na dovolené v Chorvatsku. Skvělý ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Slaný koláč s karotkou

Slaný koláč s karotkou

Doma mám malého klučíka, který půjde po prázdninách do první třídy. Snažím se mu, ...
Zdravě a chutně /04.09.14
Královská omeleta se šmakounem

Královská omeleta se šmakounem

Lehká zdravá pochoutka nejen pro vegetariány.
Hana Kupková, Ostrava-Poruba
Zdravě a chutně /14.09.10
Dýňový koláč

Dýňový koláč

Veronika Dobrovolná, Přibyslav

Zdravě a chutně /22.01.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu