Reklama
Dušené hovězí s brambory a silnou omáčkou
Fotogalerie:

Dušené hovězí s brambory a silnou omáčkou

Veronika a Martin Kasíkovi
Veronika a Martin Kasíkovi
Praha 6

Doporučuji dělat v tlakovém hrnci, kde vznikne silná šťáva z masa.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Ingredience

  • 500 g hovězí krk
  • 1 cibule
  • olej
  • brambory
  • 2 lžíce pohankové krupičky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na dně tlakového hrnce na lžíci oleje. Přidáme osolené a opepřené maso a zprudka osmažíme, aby se zatáhlo. Podlijeme 3 dcl vody a v tlakovém hrnci vaříme 45 minut.
  2. Mezitím oloupeme, nakrájíme a uvaříme brambory. Jakmile bude maso hotové, vyndáme ho z hrnce a zbytek omáčky zredukujeme nad plamenem s přidáním krupičky na zahuštění a na závěr dosolíme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vega salát

Vega salát

Kdo se obejde bez masa, jistě si pochutná. Hana Rožnovská, Černá Hora
Zdravě a chutně /22.01.09
Salát s granátovým jablkem

Salát s granátovým jablkem

Tereza Krásová, Kladno

Zdravě a chutně /12.02.18
Kukuřice s dresinkem

Kukuřice s dresinkem

Preferuji zeleninu, bez masa se klidně obejdu.
Milan Plch, Brno
Zdravě a chutně /10.10.08
Orestovaný králík s kuskusem a pórkem

Orestovaný králík s kuskusem a pórkem

Vypadá to úplně jako rizoto, ale je to lepší!
Martina Najdrová, Lomnice n. Lužnicí
...
Zdravě a chutně /09.03.09
Krůtí medailonky v sezamu

Krůtí medailonky v sezamu

Jarní pochutnání. Můžeš podávat teplé i studené.
Kateřina Bílková, Studénka
Zdravě a chutně /08.04.13
Velikonoční brokolicová nádivka

Velikonoční brokolicová nádivka

Milovníci masa mohou uzené tofu zaměnit za uzené maso.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /23.03.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu