Reklama
Dušená hlíva s tofu a rajčaty na karí
Fotogalerie:

Dušená hlíva s tofu a rajčaty na karí

Hana Kupková

Ostrava
Hlíva nám pomáhá zvyšovat imunitu.
Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 250 g hlíva ústřičná
  • 1 Sýr tofu
  • 1 balení klíčky
  • 2–3 rajčata
  • dle chuti kari
  • špetka vegeta
  • špetka sůl
  • dle potřeby olej slunečnicový

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Nakrájenou hlívu orestujeme na oleji, mírně podlijeme a chvíli podusíme.
  2. Pak přidáme klíčky (3 druhy - čočka, mungo, vojtěška), nakrájené tofu a rajčata, posypeme trochou karí a vegetou. Mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka. Podle chuti dosolíme. Podáváme s noky nebo s pečenými hranolky.

Pošli recept! 12/2009 (11.11.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pohankové karbanátky

Pohankové karbanátky

Pohanka obsahuje látky, které chrání tvé srdíčko. Věra Poláchová, Ostrava
Zdravě a chutně /23.12.11
Orestovaný králík s kuskusem a pórkem

Orestovaný králík s kuskusem a pórkem

Vypadá to úplně jako rizoto, ale je to lepší!
Martina Najdrová, Lomnice n. Lužnicí
...
Zdravě a chutně /09.03.09
Gratinované kuřecí plátky s rajčetem a sýrem, opečené brambory

Gratinované kuřecí plátky s rajčetem a sýrem, opečené brambory

Výborné a odlehčené jídlo. Připravuji pro slavnostní příležitosti.

Kateřina ...

Zdravě a chutně /04.05.12
Pangas v palačinkovém těstíčku

Pangas v palačinkovém těstíčku

Rybí filet zapečený ve vaječném těstíčku.
Zdravě a chutně /17.04.17
Polévka z cizrny a pórku

Polévka z cizrny a pórku

Po procházce v mrazivém zimním dopoledni tě polévka příjemně zahřeje.

Petr ...

Zdravě a chutně /08.03.16
Sumec na víně s bylinkami

Sumec na víně s bylinkami

Daniela Svobodová, Most

Zdravě a chutně /20.03.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu