Reklama
Dušená hlíva s tofu a rajčaty na karí
Fotogalerie:

Dušená hlíva s tofu a rajčaty na karí

Hana Kupková

Ostrava
Hlíva nám pomáhá zvyšovat imunitu.
Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 250 g hlíva ústřičná
  • 1 Sýr tofu
  • 1 balení klíčky
  • 2–3 rajčata
  • dle chuti kari
  • špetka vegeta
  • špetka sůl
  • dle potřeby olej slunečnicový

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Nakrájenou hlívu orestujeme na oleji, mírně podlijeme a chvíli podusíme.
  2. Pak přidáme klíčky (3 druhy - čočka, mungo, vojtěška), nakrájené tofu a rajčata, posypeme trochou karí a vegetou. Mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka. Podle chuti dosolíme. Podáváme s noky nebo s pečenými hranolky.

Pošli recept! 12/2009 (11.11.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninová směs

Zeleninová směs

Dávám ji pod maso, do polévek a do omáček. Iveta Fadrhoncová, Praha
Zdravě a chutně /17.09.09
Králík na rajčatech

Králík na rajčatech

Králičí maso je jemné, chutné, lehce stravitelné a neobsahuje téměř žádný ...
Zdravě a chutně /18.02.10
Špenátový závin

Špenátový závin

Snadné a zdravé pohoštění.

Jarmila Zenklová, Pelhřimov

Zdravě a chutně /27.03.15
Papriky plněné kyselým zelím

Papriky plněné kyselým zelím

Jsou výborné i zastudena.

Helena Součková, Humpolec

Zdravě a chutně /04.12.14
Zeleninová polévka s cizrnou

Zeleninová polévka s cizrnou

Vegetariánská

Renáta Kruková, Příbram

Zdravě a chutně /26.01.18
Fazolové placičky

Fazolové placičky

Levné jídlo ze surovin, které jsou vždy ve spíži.


Hana Kupková, Ostrava

Zdravě a chutně /09.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu