Reklama
Drožďové knedlíčky
Fotogalerie:

Drožďové knedlíčky

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Můj muž je má raději než játrové.
Lenka Nová, Tábor

Ingredience

  • 1 vejce
  • olej
  • 1 cibule
  • 150 g droždí
  • strouhanka
  • 2 stroužky česnek

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

34 Kč

Postup přípravy

  1. Cibulku a česnek pokrájíme a na pánvi necháme zesklovatět. Přidáme rozdrobené droždí a špetku soli. Necháme droždí rozpustit, přidáme celé vejce a mícháme, dokud směs neztuhne. Podle potřeby dohustíme strouhankou. Nakonec přidáme pažitku. Ze směsi tvoříme knedlíčky a zavaříme je do polévky. Zamícháme, aby se neusadily na dně, a až vyplavou na povrch, je hotovo.

Pošli recept! 8/2007 (18.7.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí kečup

Domácí kečup

Nejlepší je z domácích surovin. Dana Chládková, Čistá u Horek
Zdravě a chutně /22.01.13
Špenátové mičudy

Špenátové mičudy

Zdravá alternativa k našim obvykle sladkým.

Kateřina Gajová, Brno

Zdravě a chutně /06.05.15
Králičí filety na zelenině

Králičí filety na zelenině

Jemné králičí maso patří k nejzdravějším potravinám. Dnes ho naštěstí ...
Zdravě a chutně /23.01.10
Bylinkový krém

Bylinkový krém

Bez polévky si oběd neumím představit. A když náhodou zbyde, dojíme ji k večeři.
...
Zdravě a chutně /17.09.09
Severská ryba

Severská ryba

Je to jídlo jednoduché, rychlé i zdravé.
Hana Doležalová, Třebíč
Zdravě a chutně /20.01.10
Plněná kulatá cuketa

Plněná kulatá cuketa

Lehký, chutný oběd.

Anna Šušláková, Most

Zdravě a chutně /05.06.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu