Reklama
Drožďová pomazánka
Fotogalerie:

Drožďová pomazánka

Dana Měchurová

Český Krumlov
Chutné a zdravé mazání na pečivo.
Dana Měchurová, Český Krumlov

Ingredience

  • 1/5 máslo
  • 4 vejce
  • 200 g salám drůbeží
  • 1 droždí
  • 4 okurka kyselá
  • 1 lžíce hořčice

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Na pánvi rozehřejeme máslo spolu s rozdrobeným droždím a vymícháme do kaše. Směs necháme mírně vychladnout. Vajíčka uvařená natvrdo nastrouháme, přisypeme nastrouhaný salám a okurky, osolíme, opepříme a přidáme hořčici. Vmícháme zchladlou drožďovou kaši a nakonec necháme vše ještě chvíli v lednici ztuhnout.

Pošli recept! 4/2008 (12.3.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí prsa s těstovinami

Kuřecí prsa s těstovinami

I kdybych je jedla denně, nepřejí se mi. Eva Ešnerová, Nymburk
Zdravě a chutně /22.01.09
Těstoviny s tofu

Těstoviny s tofu

Tofu marinujeme, jinak je bez chuti.
Marie Holacká, Koryčany
Zdravě a chutně /23.07.10
Kuřecí na rajčatech a paprikách

Kuřecí na rajčatech a paprikách

Původně jsem chtěla dělat lečo, ale přidala jsem kuřecí prsa a vznikla tahle dobrota.

...

Zdravě a chutně /15.10.12
Barevná směs zapečená s mozzarellou

Barevná směs zapečená s mozzarellou

Bezva jako příloha k masu, samotná nebo třeba jen s pečenými nebo vařenými ...

Zdravě a chutně /10.09.16
Polníčkový salát s gorgonzolou

Polníčkový salát s gorgonzolou

Gorgonzolu nenahrazujte nivou, není to pak ono.

Lucie Blahová, Slavičín

Zdravě a chutně /27.08.14
Křenové jednohubky s jeřabinou

Křenové jednohubky s jeřabinou

Mám ráda chuť jeřabin. Zavařuji je každý rok.
Helena Šmídová, Přelouč
Zdravě a chutně /03.05.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu