Reklama
Domácí těstovinový salát s krůtím masem
Fotogalerie:

Domácí těstovinový salát s krůtím masem

Nikola Vašáková
Nikola Vašáková
Košetice

Toto jídlo vařím hrozně ráda, protože je to celkem jednoduché a miluje ho celá moje rodina.

Nikola Vašáková, Košetice

Ingredience

  • 500 g těstoviny
  • 1 kg krůtí maso
  • podle potřeby grilovací koření
  • podle chuti zelenina
  • 120 g bílý jogurt
  • sůl a pepř
  • olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Krůtí maso krátce orestujeme na pánví, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. V troubě přehřáté na 220 °C pečeme asi 30 minut.

  2. Uvařené těstoviny smícháme s upečeným masem, přidáme zeleninu dle chuti, bílý jogurt a všechno důkladně promícháme. Podávat můžeme za tepla i za studena.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kapr na křenu

Kapr na křenu

Podáváme s vařenými brambory. Josef Bartušek, Bítovčice
Zdravě a chutně /26.03.13
Květákovo-kuskusové karbanátky

Květákovo-kuskusové karbanátky

Směs můžeš upéct stejně jako sekanou.

Leona Vávrová, Třebíč

Zdravě a chutně /03.06.14
Těstovinový guláš s tofu

Těstovinový guláš s tofu

Tohle jídlo je vhodné také pro vegetariány.
Jana Beranová, Praha
Zdravě a chutně /17.05.11
Grilovaný losos na kukuřičném salátu

Grilovaný losos na kukuřičném salátu

Velmi lahodný pokrm, kterým potěšíš gurmány.
Alice Pavlátová, Olomouc
Zdravě a chutně /26.02.12
Řízky s hrozny

Řízky s hrozny

Podávají se s brambory přelité omáčkou.

Zdena Halušková, Příbram

Zdravě a chutně /05.06.16
Hovězí ragú s mrkví

Hovězí ragú s mrkví

Nejlepší je s rýží nebo s těstovinami.

Otto Plášek, Brno

Zdravě a chutně /01.02.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu