Reklama
Reklama
Domácí tatarák z lososa
Fotogalerie:

Domácí tatarák z lososa

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Zkus také s tuňákem

Podle receptu Blanky Cimburkové z Pelhřimova

Ingredience

  • 2 porce čerstvého lososa
  • 1 salátová okurka
  • 1 limetka
  • 1 lžička francouzské hořčice
  • 2 lžíce panenského olivového oleje
  • dle potřeby sůl a pepř
  • dle chuti topinky nebo opečená bageta s česnekem a solí

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

180 Kč

Postup přípravy

  1. Lososa omyjeme a nakrájíme na malinké kostičky. Přidáme nadrobno nakrájenou okurku (můžeme i nastrouhat a poté pokrájet), hořčici, šťávu z limety, sůl, pepř a olej. Vše dobře promícháme a dáme vychladit.

  2. Tatarák podáváme s osolenými topinkami potřenými česnekem.

Pošli recept! - Speciál - Expres recepty (18.9.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapečené rybí filé s brokolicí

Zapečené rybí filé s brokolicí

Máte rádi ryby? Vyzkoušejte toto rybí filé s brokolicí. Kristýna Seidlová, Pardubice
Zdravě a chutně /07.09.13
Bezlepkové kokosové řezy

Bezlepkové kokosové řezy

Spojení se šlehačkou je bezkonkurenční.
Iveta Šedivá, České Budějovice
Zdravě a chutně /26.04.10
Nadívaná králičí stehna

Nadívaná králičí stehna

Karolína Protivová, Rakovník

Zdravě a chutně /19.11.17
Podzimní salát

Podzimní salát

Tato osvěžující dobrota nedá mnoho práce a navíc prospěje tvému zdraví.

Milena ...

Zdravě a chutně /25.01.14
Zeleninové karí s tofu a rýží

Zeleninové karí s tofu a rýží

Rozhodně nepatříme k lidem, kteří musí denně dostat svou porci masa. Zelenina je také ...
Zdravě a chutně /14.06.11
Slepičí vývar s celozrnnými nudlemi

Slepičí vývar s celozrnnými nudlemi

Vaříváme ho vždy, když někdo stůně. Pro rekonvalescenty je super.
Jana Jílková, ...
Zdravě a chutně /26.03.10
 

Nejnovější

Chalupářské klobásy

Chalupářské klobásy

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Škola vaření /08.02.19
Vařený bůček

Vařený bůček

Ladislav Vesecký,


Zlaté Hory

Škola vaření /08.02.19
Masopustní kobližky

Masopustní kobližky

Miroslava Dvořáková, 

Nové Syrovice

Škola vaření /08.02.19
Pamlsek z nepečených jablek

Pamlsek z nepečených jablek

Martina Uhlíková, Beroun

Sladký život /08.02.19
Šoulet s uzeným

Šoulet s uzeným

Vydatná zimní klasika

Podle receptu Marty Strakové z Jičína

Za pár korun /07.02.19
Ovesné lívance

Ovesné lívance

Aneta Wožnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /07.02.19
Bramborový koláč

Bramborový koláč

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /07.02.19
Dvoubarevný citronový koláč

Dvoubarevný citronový koláč

Daniela Jelínková, Hostim

Sladký život /07.02.19
Banánovo-jablečný závin

Banánovo-jablečný závin

Petra Geletičová, Smidary

Sladký život /07.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama