Reklama
Domácí tatarák z lososa
Fotogalerie:

Domácí tatarák z lososa

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Zkus také s tuňákem

Podle receptu Blanky Cimburkové z Pelhřimova

Ingredience

  • 2 porce čerstvého lososa
  • 1 salátová okurka
  • 1 limetka
  • 1 lžička francouzské hořčice
  • 2 lžíce panenského olivového oleje
  • dle potřeby sůl a pepř
  • dle chuti topinky nebo opečená bageta s česnekem a solí

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

180 Kč

Postup přípravy

  1. Lososa omyjeme a nakrájíme na malinké kostičky. Přidáme nadrobno nakrájenou okurku (můžeme i nastrouhat a poté pokrájet), hořčici, šťávu z limety, sůl, pepř a olej. Vše dobře promícháme a dáme vychladit.

  2. Tatarák podáváme s osolenými topinkami potřenými česnekem.

Pošli recept! - Speciál - Expres recepty (18.9.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Libové masíčko na smetaně s brokolicí

Libové masíčko na smetaně s brokolicí

Hodí se k obědu i večeři, rodina si vždy pochutná. Helena Hájková, Kralovice
Zdravě a chutně /20.09.17
Hráškové rizoto s chřestem

Hráškové rizoto s chřestem

Zdravá, téměř dietní pochoutka.

Jana Fleková, Most

Zdravě a chutně /27.04.14
Čočka s paprikou

Čočka s paprikou

Neboj se vyzkoušet můj recept, je to opravdu vynikající jídlo, které navíc velmi ...
Zdravě a chutně /25.09.12
Sójové maso v karí omáčce

Sójové maso v karí omáčce

Podáváme s pohankou.

Anna Stočková, Brno

Zdravě a chutně /17.08.16
Středomořské jáhly

Středomořské jáhly

Velice dobrá a jednoduchá večeře.

Zuzana Likavcová, Nové Město pod Smrkem

Zdravě a chutně /08.09.15
Květák s novými brambory

Květák s novými brambory

‚‚Mozeček‘‘ zvládne i kuchařský začátečník.
Markéta Nedvědová, ...
Zdravě a chutně /02.07.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu