Reklama
Domácí pribináček
Fotogalerie:

Domácí pribináček

Pavla Myšková
Pavla Myšková
Duchcov
Chutná skvěle, je jednoduchý a narozdíl od kupovaného víte, co v něm je.

Ingredience

  • 1 tvaroh ve vaničce
  • 1 vanilkový puding v prášku
  • 1/2 l mléko
  • 30 g cukru pískový
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 lžíce hera

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Mléko smícháme s pudinkovým práškem, oběma cukry a herou a uvaříme pudink. Ten poté nnecháme vychladnou.
  2. Vychladlý pudink vyšleháme s tvarohem (nejlépe plnotučným nebo polotučným. Nízkotučný je příliš řídký). Domácí pribináček rozdělíme do misek, necháme vychladit a můžeme dozdobit kakaem a piškoty.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Papriky plněné mangem

Papriky plněné mangem

Někdy přidám nakrájený pršut. Jaroslav Staněk,  Rakovník
Zdravě a chutně /13.09.16
Zelený chřest s omáčkou

Zelený chřest s omáčkou

Je to prostě lahůdka.

Šárka Vrbová, Plzeň

Zdravě a chutně /16.05.15
Zeleninová směs

Zeleninová směs

Dávám ji pod maso, do polévek a do omáček.
Iveta Fadrhoncová, Praha
Zdravě a chutně /17.09.09
Fenyklové rizoto

Fenyklové rizoto

Lanýžový olej se dá koupit v lahůdkářství.

Nikol Řeháková, Nový Jičín

Zdravě a chutně /19.07.15
Candát pod peřinou

Candát pod peřinou

Podobným způsobem připravíš i jiné ryby.

Květa Kroupová, Praha

Zdravě a chutně /06.11.13
Těstoviny se zeleninovým lečem

Těstoviny se zeleninovým lečem

Můžeš do něj přidat i nějaké své oblíbené koření.

Alžběta ...

Zdravě a chutně /01.08.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu