Reklama
Domácí přesnídávka
Fotogalerie:

Domácí přesnídávka

Lucie Rédová
Lucie Rédová
Náklo
Vynikající domácí přesnídavka nejen pro děti.

Ingredience

  • 5 kg jablek
  • kousek skořice
  • podle potřeby cukr
  • 1 pudink

Doba přípravy

Počet porcí

4-8

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Oloupaná jablka zbavená jádřinců dáme vařit do trošky vody (2–4 cm ode dna). Přidáme celou skořici. 

  2. Když jsou jablka měkká, tyčovým mixérem je rozmixujeme na kaši. Přidáme cukr podle chuti
    a přilijeme pudinkový prášek rozmíchaný v trošce vody. Varime ještě 2 minuty do zhoustnutí. 

  3. Přesnídávku můžeme zavařil (asi 20 minut).

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tvarohové karbanátky

Tvarohové karbanátky

Dají se jíst i samotné jako svačinka. Ivana Bartušková, Bítovčice
Zdravě a chutně /27.09.11
Salát s tuňákem a řapíkatým celerem

Salát s tuňákem a řapíkatým celerem

Tuňák v konzervě je výbornou surovinou, kterou mám doma vždy v zásobě.

Jana ...

Zdravě a chutně /07.10.15
Česnekový celer

Česnekový celer

Večeře, která tě bude stát jen pár korun.

Klára Smékalová, Šumperk

Zdravě a chutně /20.02.14
Makrela v uzené šunce

Makrela v uzené šunce

Výhodou je, že se vše  peče v jedné míse.

Václav Bruna, Praha

Zdravě a chutně /26.12.14
Grilovaný tuňák

Grilovaný tuňák

Veronika Poláčková, Mýto

Zdravě a chutně /02.08.18
Zapečená cuketa se slaninou a brambory

Zapečená cuketa se slaninou a brambory

Chutné zeleninové jídlo provoněné slaninou.

Kateřina Hanáková, Ostrava Poruba

Zdravě a chutně /13.09.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu