Reklama
Domácí ořechové müsli
Fotogalerie:

Domácí ořechové müsli

Iveta Nováková

Humpolec
I sladké může být zdravé a přitom velice dobré. Domácí müsli je mnohem lepší než kupované.
Iveta Nováková, Humpolec

Ingredience

  • 1 balení vločky ovesné
  • 100 g ořechy vlašské
  • 50 g ořechy liskové
  • 50 g mandle oloupané
  • 50 g rozinky
  • 1/2 sklenky olej
  • 1 salko

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Do pekáčku nasypeme vločky. Ořechy a mandle rozsekáme na malé kousky a přisypeme k vločkám, přidáme rozinky, olej, slazené mléko a důkladně promícháme.
  2. Dáme péct do trouby na 180 °C asi na 30 minut. Během pečení občas promícháme, aby se müsli nepřipálilo.

    TIP: Ještě horké müsli vtlačujeme do formiček (já používám formičku na ořechy nebo košíčky) a máčíme v čokoládě. Je to velmi chutné pohoštění.

Pošli recept! - Speciál - Dietně a chutně (28.7.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstovinový salát s kuřecím masem a vejci

Těstovinový salát s kuřecím masem a vejci

Ideální večeře – lehká a přitom sytá. Lenka Endrlová, Halvíčkův Brod
Zdravě a chutně /01.04.17
Špenátové řezy

Špenátové řezy

Pokud koupíš špenát jako protlak, nemusíš ho mixovat, ale já mám raději celé listy.

...
Zdravě a chutně /21.03.16
Zdravý knedlík se špenátem

Zdravý knedlík se špenátem

Eva Červenková, Praha

Zdravě a chutně /28.02.18
Pečené brambory se žampiony

Pečené brambory se žampiony

Jednoduchá lehká večeře, nebo luxusní příloha.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem -...

Zdravě a chutně /27.02.13
Candát pod peřinou

Candát pod peřinou

Podobným způsobem připravíš i jiné ryby.

Květa Kroupová, Praha

Zdravě a chutně /06.11.13
Mořan příčnopruhý v alobalu

Mořan příčnopruhý v alobalu

Kdo má rád mořské ryby, ať vyzkouší.

Olga Pysarenko, Brno

Zdravě a chutně /30.12.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu