Reklama
Cukety plněné mletým masem
Fotogalerie:

Cukety plněné mletým masem

Petra Janků
Petra Janků
Turnov

Cukety můžete podávat například s kyselým zelím.

Petra Janků, Turnov

Ingredience

  • 1 velká cuketa
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • 2 vejce
  • 3 rajčata
  • 400 g mleté maso
  • 200 g rýže
  • sůl, pepř
  • 2 lžičky grilovací koření
  • 2 lžičky koření na mleté maso
  • voda na podlití
  • máslo ke smažení

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Oloupeme cuketu, podélně ji rozpůlíme a vydlabeme jádřinec.
  2. Na pánvi rozpálíme máslo a usmažíme najemno nasekanou cibuli. Přidáme mleté maso, ochutíme grilovacím kořením a kořením na mleté maso. 
  3. Poté přidáme uvařenou rýži. Promícháme a přidáme prolisovaný česnek, vejce, nakrájená rajčata a sůl pepř dle chuti.
  4. Vše důkladně promícháme a směsí plníme cukety. Plněné cukety pečeme v pekáči asi 30 minut.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krůtí placičky s pórkem

Krůtí placičky s pórkem

Je to skvělý lehký oběd v horkém létě. Zuzana Ševcová, Litoměřice
Zdravě a chutně /30.10.13
Nápoj s červenou řepou

Nápoj s červenou řepou

To je síla! A těch vitaminů, co tu dřímá!
Hana Bílá, České Budějovice
Zdravě a chutně /04.05.11
Osvěžující salát

Osvěžující salát

Výborná letní večeře, podávej s chlebem.

Jaroslava Mudrochová, Trutnov

Zdravě a chutně /11.08.17
Paštika z černých oliv

Paštika z černých oliv

Je dobrá na osmažených kolečkách rohlíku.

Lída Holubová, Pelhřimov

Zdravě a chutně /02.09.17
Cuketový kuskus

Cuketový kuskus

Ozdobíme rajčaty.

Jana Kovářová, Benešov

Zdravě a chutně /08.03.16
Cizrnový salát se zeleninou

Cizrnový salát se zeleninou

osvěžující salát s cizrny a čerstvé zeleniny, doplňuje smetanová zálivka s česnekem....
Zdravě a chutně /30.07.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu