Reklama
Cukety plněné mletým masem
Fotogalerie:

Cukety plněné mletým masem

Petra Janků
Petra Janků
Turnov

Cukety můžete podávat například s kyselým zelím.

Petra Janků, Turnov

Ingredience

  • 1 velká cuketa
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česnek
  • 2 vejce
  • 3 rajčata
  • 400 g mleté maso
  • 200 g rýže
  • sůl, pepř
  • 2 lžičky grilovací koření
  • 2 lžičky koření na mleté maso
  • voda na podlití
  • máslo ke smažení

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Oloupeme cuketu, podélně ji rozpůlíme a vydlabeme jádřinec.
  2. Na pánvi rozpálíme máslo a usmažíme najemno nasekanou cibuli. Přidáme mleté maso, ochutíme grilovacím kořením a kořením na mleté maso. 
  3. Poté přidáme uvařenou rýži. Promícháme a přidáme prolisovaný česnek, vejce, nakrájená rajčata a sůl pepř dle chuti.
  4. Vše důkladně promícháme a směsí plníme cukety. Plněné cukety pečeme v pekáči asi 30 minut.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Matjesový salát

Matjesový salát

Je nejen chutný, ale i zdravý a dietní. Kateřina Vlčková, Dubicko
Zdravě a chutně /17.03.10
Špaldové dalamánky

Špaldové dalamánky

Jsou opravdu výborné, dělám je často.

Zuzka Skoumalová, Klučov

Zdravě a chutně /04.12.14
Ovesné lívance

Ovesné lívance

Aneta Wožnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /07.02.19
Jáhlová šunková pěna

Jáhlová šunková pěna

Místo jahelných vloček použij polentovou kaši.
Kateřina Gajová, Brno
Zdravě a chutně /27.12.11
Pangasius s rajčatovým květákem

Pangasius s rajčatovým květákem

Kombinace ryby a zeleniny nemá chybu.
Šárka Medáčková, Děčín
Zdravě a chutně /14.09.10
Rýže na pánv se šunkou a celerem

Rýže na pánv se šunkou a celerem

Dokonalá kombinace chutí.
Lenka Endrlová, Havlíčkův Brod
Zdravě a chutně /26.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu