Reklama
Cuketový nákyp
Fotogalerie:

Cuketový nákyp

Veronika Pastrňáková
Veronika Pastrňáková
Ostrava

Velice lehké jídlo, které můžeme podávat jak studené, tak teplé. Báječnou přílohou je čerstvá zelenina.

Veronika Pastrňáková, Ostrava

Ingredience

  • 1 cuketa
  • 1 cibule
  • 300 g dietní salám
  • 150 g tvrdý sýr
  • 200 g hrubá mouka
  • 6 lžic olej
  • 1 ks prášek do pečiva
  • 4 vejce
  • špetka sůl, pepř

Doba přípravy

Počet porcí

6-8

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Velkou cuketu nastrouháme, necháme pustit vodu a poté řádně vymačkáme.
  2. Nakrájíme cibuli, salám a sýr nastrouháme, přidáme 4 žloutky a dále všechny uvedené přísady smícháme dohromady. Osolíme, opepříme podle chuti a můžeme přidat zelené bylinky - pažitku, petrželku.

  3. Nakonec přimícháme sníh ze 4 bílků a nalejeme na plech, vyložený pečícím papírem. Pečeme při teplotě 180 °C.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chřestový salát s avokádem

Chřestový salát s avokádem

Lehké jídlo jako stvořené pro letní horké dny. Eva Červenková, Praha
Zdravě a chutně /11.08.14
Blanšírovaná kapusta s hranolky

Blanšírovaná kapusta s hranolky

Šťavnatá podzimní zelenina v netradiční úpravě.
Zdravě a chutně /01.12.12
Celerové placičky  s bramborovou kaší  a libečkem

Celerové placičky s bramborovou kaší a libečkem

Tento pokrm je důkazem, že existuje i zdravé smažení.

Zuzka Skoumalová, ...

Zdravě a chutně /26.10.16
Salátek s vaječnou placičkou

Salátek s vaječnou placičkou

Lehká vegetariánská večeře.

Helena Davidová, Klecany

Zdravě a chutně /19.09.12
Chléb s vločkami

Chléb s vločkami

Není snad nic lepšího než čerstvý nadýchaný chléb. Recept je určený pro domácí ...

Zdravě a chutně /20.03.15
Sójový guláš

Sójový guláš

Oběd pro vegetariány je dobrý i při hubnutí.
Lucie Kirschnerová, Praha
Zdravě a chutně /29.12.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu