Reklama
Cuketový mls
Fotogalerie:

Cuketový mls

Andrea Morávková
Andrea Morávková
Studénka

Proč si neudělat něco zdravého a dobrého?

Andrea Morávková, Studénka

Ingredience

  • 1 cuketa
  • 1 cibule
  • olej
  • 4 rajčata
  • 2 paprika
  • 1 balení sójové kostky
  • česnek
  • škrobová moučka
  • sůl
  • rýže
  • dýňové semínko

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme očištěnou nakrájenou papriku, cuketu a rajčata. Necháme chvíli dusit.
  2. Vedle v hrnci si uvaříme sojové kostky. Hotové přidáme k zelenině. V misce si rozmícháme tři lžíce škrobové moučky s trochou vody, osolíme a přidáme rozmačkaný česnek podle chuti. Nakonec přidáme dýňové semínko a chvíli vše povaříme. Podáváme s uvařenou rýži.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Omeleta s kuřecím masem a rajčaty

Omeleta s kuřecím masem a rajčaty

Vydatná pochoutka Jana Dlasková, Hodonín
Zdravě a chutně /23.03.18
Pohanka s restovanou zeleninou

Pohanka s restovanou zeleninou

Rychlý oběd pro vegetariány a vegany.

Markéta Racková, Břasy

Zdravě a chutně /28.03.16
Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Dají se dělat i s drůbežím masem.

Helena Litková, Praha

Zdravě a chutně /03.05.16
Vaječná pochoutka s tofu

Vaječná pochoutka s tofu

Na svačinku i k snídani.

Eva Mikysková, Třebíč

Zdravě a chutně /29.01.16
Žitná buchta

Žitná buchta

Po této pochoutce se jen zapráší.
Šárka Adámková, Praha
Zdravě a chutně /26.04.10
Pangasius na zelenině

Pangasius na zelenině

Filety pangasia nemají kosti – hodí se pro děti.
Alena Ellerová, Znojmo
Zdravě a chutně /28.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu